Κύρτσος: «Προειδοποίησα τον Μητσοτάκη για ευρώ-διασυρμό με Novartis κι αυτός με διέγραψε»

Κύρτσος: «Προειδοποίησα τον Μητσοτάκη για ευρώ-διασυρμό με Novartis κι αυτός με διέγραψε»

Με νέες παρεμβάσεις του μέσω σόσιαλ μίντια ο διαγραμμένος από τη ΝΔ ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος προβαίνει σε νέες επιθέσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης, μιλώντας για ευρω-διασυρμό του πρωθυπουργού «για τα καμώματά του με Novartis και διώξεις». Και όπως λέει χαρακτηριστικά, «αντί να συνετιστεί με διέγραψε. Εχει άγνοια κινδύνου η σκληρές δεσμεύσεις;»

Οι αναρτήσεις Κύρτσου

Προειδοποίησα Μητσοτάκη για ευρώ-διασυρμό που υφίσταται για καμώματά με Novartis&διώξεις. Ο διασυρμός είναι γεγονός στα ευρω-ΜΜΕ. Θα συντελεστεί και σε θεσμικό επίπεδο με πρωτοβουλία Αριστεράς και άλλων. Αντί να συνετιστεί με διέγραψε. Εχει άγνοια κινδύνου η σκληρές δεσμεύσεις;

Ο κύκλος καταστροφής-αυτοκαταστροφής του Μητσοτακισμού. Ράβουν κοστουμάκι. ποζάρουν σε στυλ, «τα λύνουμε όλα» Μπερδεύονται,χάνουν τον έλεγχο στα βασικά. Σκηνοθετούν σε εκπομπές μονολόγου επιτυχημένη διαχείριση κρίσης. Εγκλωβίζονται στην εικονική πραγματικότητα. Πάλι από την αρχή.

 

Ο Μητσοτάκης αδυνατεί να διαχειριστεί κρίση στην οποία τόσο συνέβαλε με λάθη&παραλείψεις του. Δεν μπορεί να κυβερνήσει ούτε να πάει σε εκλογές. Την αυτοδυναμία την έκαψε. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος,την επόμενη ημέρα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ θα συγκλίνουν στην αντικατάστασή του. Τι δράμα..

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter