Κύθηρα: «Εμφύλιος» και παραίτηση στη ΝΔ μετά την τοποθέτηση του νέου διοικητή του Νοσοκομείου

Κύθηρα: «Εμφύλιος» και παραίτηση στη ΝΔ μετά την τοποθέτηση του νέου διοικητή του Νοσοκομείου

Οι άριστοι που διαλέγει η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δεν φαίνεται να πείθουν τα μέλη της.

Αφορμή αυτή τη φορά η τοποθέτηση του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Κυθήρων, Γιώργου Μεγαλοκονόμου, με αποτέλεσμα την παραίτηση της προέδρου Δημ Τ.Ο. Κυθήρων της ΝΔ. Αδαμαντίας Κορώνη.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η τοπική κοινωνία στήριζε τον έως σήμερα διοικητή του Νοσοκομείου, Δημήτρη Μοιρασγεντή ο οποίος -όπως αναφέρεται- στηρίζεται και από τον δεξιό δήμαρχο, ενώ υπάρχει και επιστολή του τελευταίου προς τον υπουργό υγείας, Βασίλη Κικίλια από τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στον τοπικό ηλεκτρονικό Τύπο, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της ΝΔ, η κυρία Κορώνη αναφέρει:

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε

Μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτηση μου από πρόεδρος Δημ. Τ. Ο Κυθήρων καθώς και ως Σύνεδρος του κόμματος, με άμεση ισχύ.

Με σεβασμό στις αξίες της ΝΔ, την προσφορά μου επί δεκαπέντε συναπτά έτη τόσο ως απλός στρατιώτης αλλά και ως εκλεγμένη Προεδρος Τοπικής Οργάνωσης Κυθήρων και με γνώμονα πάντα το συμφέρον των συμπολιτών μου υποστηρίζοντας τις αποφάσεις της ηγεσίας, στην παρούσα χρονική στιγμή διαφωνώ κάθετα με την τοποθέτηση του Δοικητή του Τριφύλειου Νοσοκομείου Κυθήρων.

Ευχαριστώ δε από καρδιάς τη βάση της Νέας Δημοκρατίας και τον απλό κόσμο που αν μη τι άλλο όλα αυτά τα χρόνια με στήριξαν με την ψήφο τους τιμώντας με σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο μου όχι άλλη μία υποψήφια αλλά τον δικό τους άνθρωπο.

Με εκτίμηση

Αδαμαντία Π. Κορώνη»

«Φαντάσου τι θα είναι ο τύπος που διόρισαν!!!» ήταν το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στο Facebook.

Ο Παύλος Πολάκης είχε αναφερθεί στο Νοσοκομείο Κυθήρων σε προηγούμενη ανάρτησή του μεταφέροντες πληροφορίες από την τοπική κοινωνία:

«ΓΝ-ΚΥ Κυθήρων “Τριφύλλειο”: αντικαθιστούν τον πετυχημένο Δκτή Δ. Μοιρασγεντή, που έχει την απόλυτη στήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας, του δεξιού τοπικού Δημάρχου συμπεριλαμβανομένου (υπάρχει επιστολή του Δημάρχου στον Κικίλια από τον Αύγουστο) και επανατοποθετούν ως Διοικητή του Νοσοκομείου έναν ανεπάγγελτο ηλεκτρολόγο των ΤΕΙ (χωρίς κανένα σχετικό ένσημο), τοπικό ψηφοσυλλέκτη του Μιχαλολιάκου και του Κατσαφάδου που επί 4,5 χρόνια απλά περίμενε για να ξαναγίνει διοικητής χωρίς να δουλεύει… οι Κυθήριοι και κυρίως οι δεξιοί του νησιού ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις»

Διαβάστε επίσης: Για «αδιαφανείς διαδικασίες» στους διορισμούς των διοικητών στα νοσοκομεία κατηγορεί την κυβέρνηση o ΣΥΡΙΖΑ

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2440693696174097&id=100007004708966

Για το νοσοκομείο Κυθηρων που λέγαμε χθες…..παραίτηση της προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Νεας Δημοκρατίας!!!!! Φαντάσου τι θα ειναι ο τύπος που διόρισαν!!!

Gepostet von Παυλος Πολακης am Montag, 25. November 2019

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2439601429616657&id=100007004708966

ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….Έλαβα αυτο το μήνυμα απο τα Κυθηρα!! Διαβάστε να φριξετε (στη φωτό ο Διοικητης που έδιωξαν ο…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Sonntag, 24. November 2019

Πληροφορίες: tsirigofm.blogspot.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter