Κυβέρνηση «ειδικής αιτιολογίας»

Κυβέρνηση «ειδικής αιτιολογίας»

«Πλέον η Ελλάδα δεν είναι παράδεισος ανομίας, ή ασυδοσίας» μας ενημέρωσε με στόμφο χιλίων καρδιναλίων ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με την υπόθεση του κυκλώματος εφοριακών που εκβίαζε επιχειρηματίες στη Χαλκίδα. Η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι συμβαίνει ακριβώς αυτό τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Ελλάδα έχει γίνει παράδεισος ανομίας και ασυδοσίας. Από πού να το πιάσουμε και πού να το αφήσουμε;

*** Θέλετε τους φωτογραφικούς νόμους; Θέλετε την καταστρατήγηση του Συντάγματος; Θέλετε τις υποκλοπές; Θέλετε τις απευθείας αναθέσεις σε συγγενείς και φίλους; Η κυβέρνηση δείχνει τον δρόμο και όλοι οι υπόλοιποι που κάποιοι τους κάνουν χώρο ακολουθούν.

*** Ποιος, πότε και με ποιον τρόπο διόρισε τόσο την επικεφαλής της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, την προϊσταμένη της ΔΟΥ, όσο και τον υποδιευθυντή της, που επίσης συμμετείχε στην ομάδα των εκβιαστών – εφοριακών; Τα δύο αυτά «κεφάλια» του κυκλώματος διορίστηκαν στις 7 Μαρτίου του 2023, όχι με βάση τα προσόντα τους, όπως συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη, πλην των χωρών που αλλά (όπως αναγράφεται στο έγγραφο της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ που υπογράφει ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής) με «Ειδική αιτιολογία του Διοικητή».

*** Και πώς γίνεται όλοι αυτοί που απασχολούν τη Δικαιοσύνη για τον έναν ή τον άλλον λόγο, όλοι να έχουν βγάλει φωτογραφία με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ή να είναι τα ίδια στελέχη; Τυχαίο είναι αυτό; Γιατί θυμάμαι να γίνεται θέμα στα δελτία ειδήσεων επί κυβέρνησης Τσίπρα «στέλεχος του ΣΥΡΖΑ (της κάτω Μαγούλας) πέρασε με κόκκινο το φανάρι»; Μήπως τα ξεχάσατε; Να σας τα θυμίσω εγώ.

*** Όλο αυτό το «έργο» είχε περιγραφεί λεπτομερώς στην έρευνα του Documento. Η έρευνα αυτή όμως αποκάλυπτε και κάτι άλλο. Τι; Ότι για τη δράση του κυκλώματος ήταν πλήρως ενήμερη η Διοίκηση της ΑΑΔΕ, αφού είχαν γίνει πολλές καταγγελίες περιγράφοντας άλλοτε ανωνύμως και άλλοτε επωνύμως, τα πρόσωπα του κυκλώματος και τις πράξεις τους. Τι έκανε η ΑΑΔΕ; Έδινε εντολή για «πειθαρχικό έλεγχο».

*** Στην ΑΑΔΕ μάλλον ανησυχούν γενικώς για το Documento. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι ακολουθεί υπουργεία, θεσμικά όργανα και μόνο τον… Κώστα Βαξεβάνη από πρόσωπα.

*** Βρισκόμαστε στον πάτο του βαρελιού και σκάβουμε καθημερινά για να οδηγηθούμε ακόμα πιο χαμηλά. Πείτε μου κάτι που λειτουργεί σωστά. Ένα πράγμα. Τις προάλλες ανακοίνωσαν με δέος το ψηφιακό σχολείο. Ο Μητσοτάκης πήγε στη Βέροια μάλιστα για να το παρουσιάσει. Ε, φίλος που ασχολείται με κυβερνοασφάλεια μου είπε ότι φαίνονται τα ονόματα των διαχειριστών και με ένα εργαλειάκι, απ’ αυτά που σπάνε κωδικούς, μπαίνεις και κάνεις ό,τι θέλεις. Βέβαια μετά θα πουν ότι δέχθηκε επίθεση η πλατφόρμα από Τούρκους χάκερ. Τα ξέρετε, μην σας τα λέω εγώ…

*** Τα παπούτσια του Κυριάκου Μητσοτάκη με το σήμα της Νέας Δημοκρατίας και πάτους «ντολμαδάκια» τα είδατε; Γελάνε τα κατσίκια, τα μπλε καβούρια, ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει. Δεν ξέρω αν έχει στόχο παραγωγής πολλών ζευγαριών έτσι ώστε η ΝΔ να τα πουλάει μπας και ξεχρεώσει κανά φράγκο από το μισό δισ. ευρώ που χρωστάει. Θα ήταν μια λύση…

*** «Χαίρομαι που σας κάνω ποδαρικό και θα είμαι γουρλής. Δεν ξέρω είπε πως ξεκίνησε η φιλολογία περί γκαντεμιάς. Από τον πατέρα μου είχε ξεκινήσει και κάποια στιγμή συμπαρέσυρε κι εμένα», είπε σε συνέντευξη του σε αθλητικό site ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο άνθρωπος έχει τόσο μεγάλο κόμπλεξ που τον λένε γκαντέμη που βγάζει μάτι και δυστυχώς για τον ίδιο θα συνεχίσουμε να τον λέμε έτσι.

H NTAMA

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter