Κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Μασάζ» στην κοινή γνώμη με «κλειστές» εκδηλώσεις υπό τον φόβο αντιδράσεων

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Μασάζ» στην κοινή γνώμη με «κλειστές» εκδηλώσεις υπό τον φόβο αντιδράσεων

«Μασάζ» στην κοινή γνώμη με «κλειστές» εκδηλώσεις, πέραν των δημοσκοπήσεων, δρομολογεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπό τον φόβο της κοινωνικής κατακραυγής μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Αντιλαμβανόμενοι πως η λαϊκή οργή ξεχειλίζει, οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη, παρά τις εικόνες… θλίψης στο υπουργικό, αναζητούν νέες μεθόδους προεκλογικής εκστρατείας: Πιο «προστατευμένες» από τις αντιδράσεις του κόσμου.

Δείτε επίσης: «Κλαίει» ο Μητσοτάκης, «κλαίει» και ο Άδωνης (Photos)

Έτσι, βάζοντας «μπροστά» φορείς να κάνουν κάλεσμα στα μέλη τους, για να μιλήσουν για θέματα του κλάδου τους, εμφανίζονται αυτοί ως… «εκλεκτοί προσκεκλημένοι» δημιουργώντας έτσι ένα «προστατευμένο» περιβάλλον, μειώνοντας τις πιθανότητες να καταγραφούν αντιδράσεις…

Μάλιστα στην περίπτωση Συλλόγου Παιδικών Σταθμών -που βέβαια δεν είναι και η μοναδική -διοργανώνεται ημερίδα στην οποία θα συζητηθούν σημαντικά θέματα του κλάδου και καλεί τα μέλη του να καλέσουν και όλους τους γονείς των σχολείων τους.

«Την ημερίδα-εκδήλωση θα τιμήσουν και θα χαιρετήσουν η Υφυπουργός Εργασίας κ. Μιχαηλίδου Δόμνα και ο Υπουργός Ανάπτυξης & Δημοσίων Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης» αναφέρει η πρόσκληση και ζητά από τα μέλη της να ενημερώσουν και τους γονείς των σχολείων τους για αυτή την εκδήλωση. «Αγαπητά μέλη, θα πρέπει να τιμήσετε όλοι με την παρουσία σας την εκδήλωση-ημερίδα και παράλληλα να απευθύνετε πρόσκληση προς όλους τους γονείς των σχολείων σας, προκειμένου να ενημερωθούν για όλα τα θέματα που αφορούν τα παιδιά τους ,αλλά και για τους χώρους των βρεφονηπιακών σταθμών που φιλοξενούν τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύονται οι γονείς τα σχολεία μας και να ενημερωθούν από τα καθ’ ύλην αρμόδια υπουργεία για την κοινωνική πολιτική και για το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τους βρεφονηπιακούς σταθμούς».

Εν τω μεταξύ όπως φαίνεται αυτή δεν είναι η μοναδική εκδήλωση φορέων που θα κάνουν το προεκλογικό τους «πέρασμα» ονόματα της κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr προγραμματίζεται ακόμα μια εκδήλωση -τις επόμενες ημέρες κιόλας- που αφορά σε μέλη του ίδιου χώρου και θα παραβρεθούν και εκεί μεγάλα ονόματα της κυβέρνησης…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter