Κυβέρνηση συνέχεια της μαφίας: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τον Τούρκο καταζητούμενο Αγιαβέφε

Κυβέρνηση συνέχεια της μαφίας: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τον Τούρκο καταζητούμενο Αγιαβέφε
Πηγή φωτό: Instagram

Η υπόθεση του Τούρκου διεθνώς καταζητούμενου Γιασάμ Αγιαβέφε εξελίσσεται σε σκάνδαλο μεγατόνων, στο οποίο εμπλέκονται από την κυβέρνηση, μέχρι τη Δικαιοσύνη και επίορκους αξιωματικούς της αστυνομίας.

Το Documento που κυκλοφορεί την προσεχή Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, αποκαλύπτει άμεση σχέση του Γιασάμ Αγιαβέφε με τη Greek Mafia, η οποία ήταν πέραν πάσης αμφιβολίας γνωστή στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές ήδη από το 2018. Τέσσερα χρόνια δηλαδή πριν ο Τούρκος ελληνοποιηθεί χάρη στη συστατική επιστολή του Άδωνη Γεωργιάδη και αφού εγκρίθηκε η τιμητική πολιτογράφησή του από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το Documento φέρνει στο φως όλα τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο Γιασάμ Αγιαβέφε πριν πολιτογραφηθεί Έλληνας, και αποκτήσει διαβατήριο πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα δικαιώματά του εντός της ευρωπαϊκής κοινότητας, κυκλοφορούσε με έγγραφα που του είχε χορηγήσει η εγκληματική οργάνωση που εξέδιδε ταυτότητες και διαβατήρια με ψεύτικα στοιχεία, σε ποινικούς.

Θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι επρόκειτο για έναν από τους καλύτερους πελάτες του κυκλώματος, ο οποίος παρόλα αυτά τιμήθηκε για τις υπηρεσίες που δήθεν προσέφερε στο ελληνικό κράτος. Στην πραγματικότητα, όπως αποδεικνύει το ρεπορτάζ, η κυβέρνηση πήρε τη σκυτάλη από τη μαφία, και προχώρησε στην ελληνοποίηση του Γιασάμ Αγιαβέφε, αφού εκείνος συνελήφθη στον Προμαχώνα και αποκαλύφθηκε ότι κυκλοφορούσε με έγγραφα που του είχε χορηγήσει η Greek Mafia.

Διαβάστε επίσης: Balkan Insight: Κυβερνοεπίθεση στο Documento μετά τις αποκαλύψεις για τη σύζυγο Αγιαβέφε

«Κρυφτό» του Μεγάρου Μαξίμου για τις αποκαλύψεις Documento για τις σχέσεις Αγιαβέφε- Greek Mafia

Η μαφία τακτοποίησε τη σύζυγο και ο Αδωνης τον Αγιαβέφε

Νέα διάσταση στην υπόθεση ελληνοποίησης του διεθνώς καταζητούμενου Γιασάμ Αγιαβέφε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter