Κυβερνητικές προσπάθειες αλλαγής ατζέντας από χορηγίες για τον Covid

Κυβερνητικές προσπάθειες αλλαγής ατζέντας από χορηγίες για τον Covid

Για το πρωί της Τετάρτης αναμένονται οι από κοινού δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Υγείας, σε μια πρωτοφανή κυβερνητική προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας, αναφορικά με το ζήτημα της αξιοποίησης όσων δωρεών συγκεντρώθηκαν από τον Απρίλιο του 2021 έως τη λήξη του έτους για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Εκτός από τους κύριους Σταϊκούρα και Πλεύρη, μάλιστα, το παρόν θα δώσουν και εκπρόσωποι φορέων που πρόκειται να αξιοποιήσουν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον Ειδικό Λογαριασμό Αποπληρωμής Εκτάκτων Δαπανών, ώστε να γίνει γνωστός και ο τρόπος που μια σειρά χορηγιών επιχειρεί να αλλάξει τα δεδομένα σε επίπεδο οικονομικών, σε μια ύστατη προσπάθεια απόκρυψης της αλλαγής πλεύσης που επιλέγει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας αναφέρει:

«Αύριο, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στις 9.00 π.μ., ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης θα πραγματοποιήσουν κοινές δηλώσεις, σχετικά με την αξιοποίηση των δωρεών που συγκεντρώθηκαν, από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι σήμερα, στον Ειδικό Λογαριασμό Αποπληρωμής Εκτάκτων Δαπανών για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19.

Στην παρουσίαση θα λάβουν, επίσης, μέρος εκπρόσωποι των Φορέων που θα ενισχυθούν από τις δωρεές για την υλοποίηση δράσεων πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας και των επιπτώσεών της.

Οι δηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον 3ο όροφο του Υπουργείου Οικονομικών και θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, η οποία θα τις διανείμει σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και θα τις μεταδώσει ζωντανά στην ιστοσελίδα της, ertnews.gr.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter