Κυβερνητική προβοκάτσια με άρωμα… ΕΡΕ: Έκλεισαν τα μικρόφωνα για να βγάλουν τον Πολάκη… ταραξία (Photos)

Κυβερνητική προβοκάτσια με άρωμα… ΕΡΕ: Έκλεισαν τα μικρόφωνα για να βγάλουν τον Πολάκη… ταραξία (Photos)

Ασύλληπτες διαστάσεις λαμβάνει η επιχείρηση λογοκρισίας που αποπειράται να επιβάλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς εν έτει 2022 επιχειρεί να φιμώσει ακόμα και τις φωνές των διαφωνούντων βουλευτών με… άρωμα ΕΡΕ του ’60.

Δείτε επίσης: Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα Αθανασίου: Λογόκρινε τον Πολάκη για να μην ακουστεί η αλήθεια για το σκάνδαλο Novartis

Τη Δευτέρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλε τη σφραγίδα της και σε μία ακόμα κοινοβουλευτική εκτροπή. Τη στιγμή που ο Παύλος Πολάκης επιχείρησε να αναφερθεί στο σκάνδαλο Novartis, μία υπόθεση που η κυβέρνηση συνεπικουρούμενη από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ επιχείρησε να αποσιωπήσει, τότε ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου έκλεισε τα μικρόφωνα και διέκοψε τη συνεδρίαση. Φαίνεται πως η ΝΔ βαδίζει απαρασάλευτα και απαρέγκλιτα στις πρακτικές που επιστράτευε η Δεξιά του 1960, τακτικές που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν σε κοινοβουλευτική δημοκρατία στον σύγχρονο δυτικό κόσμο, γράφοντας μία «μαύρη» σελίδα στον κοινοβουλευτισμό.

Δείτε επίσης: «Καταπέλτης» ο Πολάκης: Πρώτη φορά προεδρεύων του ελληνικού κοινοβουλίου κλείνει τα μικρόφωνα (Video)

Μετά τις διώξεις δημοσιογράφων, και τη στοχοποίηση του Κώστα Βαξεβάνη και της Γιάννας Παπαδάκου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να εκτίθεται ανεπανόρθωτα, χωρίς αιδώ, καθώς γνώριζαν πως ο Π. Πολάκης για τη Novartis. Μάλιστα, λίγο νωρίτερα, ο προεδρεύων Χ. Αθανασίου δεν έδειξε την ίδια… ευαισθησία για το γεγονός πως έτερος ομιλητής επί 5 λεπτά «λιβάνιζε» την αρχειοθέτηση Γεωργιάδη…

Άδωνης σε… ετοιμότητα

Ωστόσο, το μέγεθος της προβοκάτσιας που στήθηκε εις βάρος του Παύλου Πολάκη, και την απόπειρα να εμφανιστεί -για ακόμα μία φορά- ως «ταραξίας», αποτυπώνεται στην ετοιμότητα που επέδειξε ο Άδωνης Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης που παρακολουθούσε από τα υπουργικά έδρανα, ασκαρδαμυκτί, έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να απαθανατίσει σε βίντεο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, για να το στείλει στον Γιάννη Κουρτάκη ώστε να δημοσιευτεί, προκειμένου να παρουσιαστεί για μία ακόμα φορά ο Π. Πολάκης ως… ταραχοποιό στοιχείο.

Φτάσαμε ξανά στην εποχή της προβοκάτσιας. Η παλιά «καλή» ΕΡΕ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter