Κυβερνητικός κλαυσίγελος για τις υποκλοπές: «Όποιος με παρακολουθούσε θα έπληττε θανασίμως», λέει ο Χατζηδάκης (Video)

Κυβερνητικός κλαυσίγελος για τις υποκλοπές: «Όποιος με παρακολουθούσε θα έπληττε θανασίμως», λέει ο Χατζηδάκης (Video)

Στη δυσάρεστη θέση να αναφερθούν στο σκάνδαλο των υποκλοπών, και στις αποκαλύψεις του Documento που έχουν προκαλέσει «σεισμό», βρίσκονται τα μέλη της κυβέρνησης κατά τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις. Βέβαια, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται ακόμα περισσότερο καθότι επιστρατεύουν αστεία επιχειρήματα αντί πειστικών απαντήσεων.

Δείτε επίσης: Ο υπουργός Χατζηδάκης στη λίστα της ΕΥΠ και του Predator

Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος, όπως αποκάλυψε την Κυριακή το Documento, ήταν στη λίστα της ΕΥΠ και του Predator. Έτσι λοιπόν, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην ΕΡΤ, αφού συζήτησαν για άλλα ζητήματα όπως η «Κιβωτός του Κόσμου» ο υπουργός ερωτάται: «Το Documento έγραψε το όνομά σας στη λίστα των ανθρώπων που παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ και το Predator. Μπορείτε με βεβαιότητα να πείτε ότι αν είναι ή αν δεν είναι έτσι;»

Εμφανώς σε αμηχανία, ο Κωστής Χατζηδάκης, προβάλει το παιδικό επιχείρημα πως όποιος τον παρακολουθούσε θα… έπληττε – και δη «θανασίμως».

Επί λέξει απαντά λοιπόν: «Τι να σας πω, δεν τα βρίσκω καθόλου σοβαρά αυτά. Όχι μόνο γιατί γνωρίζω προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι μόνο γιατί κινούμαι στο φως. Όποιος με παρακολουθούσε, αν με παρακολουθούσε, επιχειρηματίας, θα έπληττε θανασίμως…»

Ο δημοσιογράφος συνεχίζει ρωτώντας: «Έχετε ελέγξει το κινητό σας; Σκοπεύετε να απευθυνθείτε στην ΑΔΑΕ για να δείτε αν σας παρακολουθούσε η ΕΥΠ. Ο κ. Ανδρουλάκης πήγε στην ΑΔΑΕ και έτσι το έμαθε. Εσείς, θα κάνετε το ίδιο;»

Τότε ο Κωστής Χατζηδάκης παραδέχεται πως λαμβάνει μέτρα αλλά… δε θα υποβάλει αίτημα στην ΑΔΑΕ για να γίνει έρευνα. «Πέραν των μέτρων που παίρνω, δε θέλω να νομιμοποιήσω όλες αυτές τις ιστορίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κυβερνητικός κλαυσίγελος…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 4:39 και μετά:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter