L’ Equipe: Πάει για το 2021 το Euro – «Λουκέτο» σε Champions και Europa League

L’ Equipe: Πάει για το 2021 το Euro – «Λουκέτο» σε Champions και Europa League

Αλλάζει εντελώς το ποδοσφαιρικό καλεντάρι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες της L’ Equipe, η UEFA έχει αποφασίσει τη μετάθεση της τελικής φάσης του Euro για το 2021, αλλά και την αναστολή των δύο μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η UEFA ανακοίνωσε ότι την προσεχή Τρίτη θα λάβει χώρα τηλεδιάσκεψη μεταξύ των 55 κρατών μελών της ώστε να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τις αθλητικές διοργανώσεις της τρέχουσας σεζόν σε συλλογικό (Champions και Europa League) αλλά και για το Euro  2020.

Δημοσίευμα της L’ Equipe τονίζει ότι η απόφαση της UEFA θα αφορά την αναστολή όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και τη μετάθεση του Euro για το καλοκαίρι το 2021.

Οι αποφάσεις της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα ανακοινωθούν την προσεχή εβδομάδα στην τηλεδιάσκεψη, ενώ παράλληλα σημειώνεται ότι η πρόταση για τη μετάθεση του Εurο έγινε για να απελευθερωθούν ημερομηνίες ώστε να ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα των ευρωπαϊκών χωρών αλλά και οι δύο μεγάλες συλλογικές διοργανώσεις. 

Πάντως, η Equipe τονίζει ότι για να προχωρήσουν οι αλλαγές θα πρέπει να συναινέσει και η FIFA, καθώς το επόμενο καλοκαίρι έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter