Λ. Οικονόμου προς ΣΥΡΙΖΑ: Υποστηρίζετε ομάδες που δρουν στην παρανομία

Λ. Οικονόμου προς ΣΥΡΙΖΑ: Υποστηρίζετε ομάδες που δρουν στην παρανομία

Υποστηρικτή παραβατών του νόμου χαρακτήρισε στη Βουλή την αξιωματική αντιπολίτευση ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λ. Οικονόμου, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τα κρούσματα ακραίας αστυνομικής καταστολής στην επέτειο μνήμης για τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου.

Κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου «σκούπα», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Γιαννούλης, ανέγνωσε προκλητική ανάρτηση συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος υπερασπιζόταν τους άνδρες των ΜΑΤ που εξευτέλισαν διαδηλωτή αφαιρώντας του τη μπλούζα και τραβώντας του το εσώρουχο. «Η εποχή που οι καημένοι ΜΑΤατζήδες ήταν σάκος του μποξ τελείωσε» και «η κανονικότητα θα επανέλθει» σημείωνε -μεταξύ άλλων- ο συνδικαλιστής της ΠΟΑΞΙΑ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τον κ. Γιαννούλη να σχολιάζει απευθυνόμενος στον υφυπουργό: «Αυτός ο συνάδελφός σας ονειρεύεται σιδερένιο γκλομπ».

Ο πρώην χωροφύλακας και αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, Λ. Οικονόμου, κατηγόρησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για ατελή γενίκευση, αφού οι επέτειοι για το Πολυτεχνείο και τον Αλ. Γρηγορόπουλο τιμήθηκαν -κατά τα λεγόμενά του- χωρίς σοβαρά επεισόδια. «Το γενικεύεται και δεν αναγνωρίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ με τα μέτρα που έλαβε διευκόλυνε να γίνουν οι διαδηλώσεις σε κλίμα τάξης και ηρεμίας» είπε ο υφυπουργός και εξαπέλυσε την κατηγορία: «Υποστηρίζετε συγκεκριμένες ομάδες που δρουν στο φάσμα της παρανομίας». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter