La Casa de Papel – Spoiler: Το συγκινητικό αντίο της «Τόκιο» (Video)

La Casa de Papel – Spoiler: Το συγκινητικό αντίο της «Τόκιο» (Video)

Ένα βιντεάκι λίγα λεπτά μετά το γύρισμα της τελευταίας σκηνής για την εκρηκτική «Τόκιο» αναρτήθηκε στα social media το οποίο δείχνει την 31χρονη Ούρσουλα Κορμπερό (Ursula Corbero) να αποχαιρετά σκηνοθέτες, συναδέλφους, τεχνικούς λίγο πριν αποχωρήσει από τη δημοφιλή σειρά, «La Casa De Papel» η οποία απογείωσε την καριέρα της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα τελευταία επεισόδια της σειράς ήταν ένα «συναισθηματικό τρενάκι του λούνα παρκ» κάτι που επιβεβαιώθηκε τελικά από το βίντεο αφού βλέπουμε άκρως συγκινημένη την ίδια αλλά και ολόκληρη την ομάδα, η οποία της δίνει τις καλύτερες ευχές για την μετέπειτα πορεία της. Παράλληλα, βλέπουμε τον σκηνοθέτη να της δίνει λουλούδια στο τελευταίο γύρισμα.

Το μουσικό χαλί του βίντεο είναι το τραγούδι «Corazón» του Χάιμε Λορέντε (Jaime Lorente), ο οποίος ερμηνεύει τον ρόλο του «Ντένβερ» στο «La Casa De Papel».

Η «Τόκιο» στο πρώτο μέρος του τελευταίου κύκλου θυσιάζεται για να σωθεί η ομάδα της μετά από μία πολύ δυνατή σκηνή με εκρήξεις και πολλή δράση.

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο αναμένεται το β΄μέρος του τελευταίου κύκλου της πολυσυζητημένης σειράς.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter