La Repubblica-Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Τζιόρτζι και Παντσέρι σε ξενοδοχείο με βαλίτσες γεμάτες χρήματα

La Repubblica-Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Τζιόρτζι και Παντσέρι σε ξενοδοχείο με βαλίτσες γεμάτες χρήματα
Πηγή: La Repubblica

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Qatargate και την εμπλοκή των Φραντσέσκο Τζιόρτζι και Αντόνιο Παντσέρι, δημοσίευσε το πρωί της Τρίτης η ιταλική «Repubblica». Φωτογραφικό υλικό από το ξενοδοχείο Steigenberger των Βρυξελλών φανερώνει τη συνάντηση των δύο ανδρών οι οποίοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κουβαλούσαν βαλίτσες γεμάτες χρήμα.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τη συνάντηση της 10ης Οκτωβρίου μεταξύ του Παντσέρι, του Τζιόρτζι και του υπουργού Εργασίας του Κατάρ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, οι βαλίτσες μπήκαν στο ξενοδοχείο άδειες και βγήκαν… γεμάτες.

Οι κάμερες ασφαλείας «έπιασαν» τον Αντόνιο Παντσέρι να κυκλοφορεί στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου των Βρυξελλών, κρατώντας έναν φαινομενικά άδειο χαρτοφύλακα, ενώ ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι εμφανίζεται μαζί με την 20μηνών κόρη του, με δύο άνδρες από την αποστολή του Κατάρ να τους καλωσορίζουν συνοδεύοντάς τους μέχρι το σημείο της συνάντησής τους, στον τέταρτο όροφο του κτιρίου.

Πηγή: La Repubblica

Σύμφωνα με τη La Repubblica, στον διάδρομο που οδηγεί στη σουίτα του Αλί Μπεν Σάμιχ αλ Μαρί, φαίνεται κι άλλος άνδρας από το Κατάρ ο οποίος ακολουθεί τον Παντσέρι σέρνοντας μία βαλίτσα τρόλεϊ. Μισή ώρα αργότερα, ο Τζόρτζι φεύγει από το δωμάτιο και κατεβαίνει στο χωλ αφήνοντας την κόρη του σε ένα άλλο άτομο, πηγαίνοντας πίσω στον τέταρτο όροφο.

Πηγή: La Repubblica

Μία ώρα αργότερα, όταν η συνάντηση τελειώνει, ο Παντσέρι αποχωρεί από το ξενοδοχείο κρατώντας τον ίδιο χαρτοφύλακα, ο οποίος αυτή τη φορά είναι… γεμάτος, σύμφωνα με εκτιμήσεις των βελγικών αρχών. Σύμφωνα με τη βελγική δικαιοσύνη, πιθανά σε μία από τις εν λόγω συναντήσεις έλαβε χώρα η παράδοση μετρητών από τη Ντόχα για τους Παντσέρι και Τζιόρτζι.

Πηγή: La Repubblica

«Από βαλίτσα τρόλεϊ σε χαρτοφύλακα», τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter