Λάβρα η ακροδεξιά της ΝΔ προς Μητσοτάκη: Συσπείρωσες την Αριστερά!

Λάβρα η ακροδεξιά της ΝΔ προς Μητσοτάκη: Συσπείρωσες την Αριστερά!

Συνεχίζει τις επιθέσεις η ακροδεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, αυτή τη φορά μετά τη χθεσινή αστυνομική βία κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Όπως αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα «antinews gr» που απηχεί τις απόψεις της συγκεκριμένης πτέρυγας της ΝΔ, «η προβοκάτσια που έστησε στο Πολυτεχνείο μπας και ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία που συνετρίβη λόγω της αδυναμίας του να οχυρώσει τη χώρα ενόψει της αναμενόμενης αντεπίθεσης του κορονοϊού, του γύρισε μπούμερανγκ.»

Παράλληλα αμφισβητεί πως η απαγόρευση των συναθροίσεων έγινε για την προστασία κατά του κορονοϊού σημειώνοντας πως αντί να τον διαδώσουν οι διαδηλωτές που τήρησαν τους κανόνες, τον διέδωσαν «οι χιλιάδες στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες αφιονισμένοι αστυνομικοί».

Και συμπληρώνει:

«Ας ελπίσουμε το κρατικό ρεζιλίκι που προξένησε ο πανικός της απώλειας ελέγχου της διαχείρισης του κορονοϊού, να σταματήσει εδώ και να μην μετατραπεί σε ακραία καταστολή με αθώα θύματα.

Γιατί τότε κύριε Μητσοτάκη, όπως γράφαμε προηγουμένως, δεν θα μπορείτε να σταθείτε πουθενά.

Ήδη καταφέρατε το αναπάντεχο. Να αναγεννήσετε από τις στάχτες της την αριστερά συσπειρώνοντάς την»

 

Παραθέτουμε το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr

Γελοιοποίησε το κράτος

Όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα, λέει ο σοφός λαός.

Κάτι που πλέον ισχύει στο ακέραιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καθώς η προβοκάτσια που έστησε στο Πολυτεχνείο μπας και ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία που συνετρίβη λόγω της αδυναμίας του να οχυρώσει τη χώρα ενόψει της αναμενόμενης αντεπίθεσης του κορονοϊού, του γύρισε μπούμερανγκ.

Με αποτέλεσμα να γελοιοποιήσει εντελώς το κράτος.

Yποτίθεται ότι η απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου και κατόπιν των συναθροίσεων άνω των τεσσάρων ατόμων, έγιναν για να αποτραπεί η διασπορά του κορονοϊού και να προστατευθεί η υγεία των πολιτών.

Κι αντί να τον διαδώσουν οι λίγοι διαδηλωτές και οι εκπρόσωποι των κομμάτων που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου τηρώντας απαρέγκλιτα όλους τους υγειονομικούς κανόνες, τον διέδωσαν οι χιλιάδες στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες αφιονισμένοι αστυνομικοί (μαζί και η νεοσύστατη ομάδα διαχείρισης -άκουσον άκουσον- ομαδικών συναθροίσεων. Προφανώς είναι ζήτημα χρόνου να επιστρέψουν και τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων).

Οι οποίοι δεν αρκέστηκαν στη διασπορά που προκάλεσε ο μεταξύ τους συνωστισμός, αλλά έπνιξαν στα χημικά και στα δακρυγόνα διαδηλωτές και εκπροσώπους προχωρώντας την ίδια στιγμή σε αναίτιες προσαγωγές, για να επεκταθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί η διασπορά του ιού όσο το δυνατόν περισσότερο.

Άραγε πόσο περήφανος αισθάνεται ο κύριος Μητσοτάκης που τελικά συνέβαλε τα μάλα στην αύξηση των κρουσμάτων, ευτελίζοντας παράλληλα κράτος και θεσμούς;

Όμως σε τέτοιους διασυρμούς ωθούν τα αδιέξοδα που προκαλούν οι εμμονές και η ολιγωρία.

Διότι αν είχε φροντίσει να ανοίξει οργανωμένα τον τουρισμό, να ενισχύσει το ΕΣΥ, τα ΜΜΜ και τα σχολεία, να αποσυμφορηθούν οι χώροι εργασίας και να προστατευθούν τα γηροκομεία, δεν θα ήταν αναγκασμένος να ενστερνιστεί το… αποφασίζομεν και διατάσσομεν σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποσείσει τις τραγικές ευθύνες του.

Ας ελπίσουμε το κρατικό ρεζιλίκι που προξένησε ο πανικός της απώλειας ελέγχου της διαχείρισης του κορονοϊού, να σταματήσει εδώ και να μην μετατραπεί σε ακραία καταστολή με αθώα θύματα.

Γιατί τότε κύριε Μητσοτάκη, όπως γράφαμε προηγουμένως, δεν θα μπορείτε να σταθείτε πουθενά.

Ήδη καταφέρατε το αναπάντεχο. Να αναγεννήσετε από τις στάχτες της την αριστερά συσπειρώνοντάς την.

Συνεπώς επιδείξτε την αναγκαία σωφροσύνη χαλαρώνοντας τα κορδόνια από τη μπότα του περιορισμού, αλλιώς θα βλέπετε ανήμπορος τα ποσοστά της να εκτοξεύονται και τα δικά σας να κατακρημνίζονται.

Μάλλον απουσιάζατε όταν στο Χάρβαρντ παραδίδονταν οι διαλέξεις σχετικά με τη διαχείριση κρίσεων, διαφορετικά δεν θα κάνατε τόσα απανωτά λάθη.

Τουλάχιστον βάλτε ένα φρένο στην κατρακύλα, για να μην οδηγηθεί η παράταξη σε ακόμη χαμηλότερα ποσοστά από το ντροπιαστικό 19% του ’12.

Και κάτι ακόμη. Γιατί δεν βρυχάστε και στον Ερντογάν, ο οποίος είναι έτοιμος να σπάσει την καραντίνα και να πιει καφέ στο Φαληράκι;

Δεν νομίζετε ότι εκτίθεστε όταν υποδύεστε το λιοντάρι στο εσωτερικό και το γατάκι στο εξωτερικό;

Αναμένουμε τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter