«Λάβρος» η σύζυγος του Μπιλ Κόσμπι: Η Δικαιοσύνη του όχλου προκάλεσε το «λιντσάρισμά» του

«Λάβρος» η σύζυγος του Μπιλ Κόσμπι: Η Δικαιοσύνη του όχλου προκάλεσε το «λιντσάρισμά» του

Η σύζυγος του Μπιλ Κόσμπι κατήγγειλε σήμερα το «λιντσάρισμα» του 80χρονου ηθοποιού που κρίθηκε ένοχος την περασμένη εβδομάδα για την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης, κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι τον έχουν δαιμονοποιήσει και τον εισαγγελέα για δικαστική παρωδία.

Ο πρώην τηλεοπτικός πρωταγωνιστής κρίθηκε ένοχος την 26η Απριλίου για τη σεξουαλική κακοποίηση της Άντρεα Κόνσταντ και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης 30 ετών. Ο δικηγόρος του είπε ότι θα ασκήσει έφεση στην καταδικαστική απόφαση.

«Πρόκειται για λιντσάρισμα, όχι για πραγματική δικαιοσύνη. Πρόκειται για μια τραγωδία από την οποία πρέπει να απαλλαχθούμε όχι μονάχα για τον Μπιλ Κόσμπι αλλά για τη χώρα» υπογράμμισε η Καμίλ Κόσμπι, 74 ετών, που είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό από το 1964, σε μια μακροσκελή δήλωση που δημοσιεύτηκε από τα αμερικανικά ΜΜΕ και στον λογαριασμό του Κόσμπι στο Facebook.

Η Κόσμπι κατηγορεί εδώ και καιρό τους δημοσιογράφους ότι έχουν «δαιμονοποιήσει» τον σύζυγό της και «έχουν αποδεχτεί χωρίς δισταγμό» τους ισχυρισμούς των γυναικών που τον κατήγγειλαν.

«Από πότε όλοι οι καταγγέλλουσες λένε την αλήθεια;» διερωτήθηκε, προτού αρχίσει να αναφέρει ως παραδείγματα δικαστικές υποθέσεις όπου Αφροαμερικανοί καταδικάστηκαν βάσει ψευδών καταγγελιών.

Επιπλέον, κατηγόρησε τη Δικαιοσύνη του όχλου ότι προκάλεσε το «λιντσάρισμά» του, καθώς άσκησε πιέσεις για την ακύρωση των εμφανίσεων του κωμικού και την αφαίρεση των τιμητικών διακρίσεών του.

Επίσης, καταφέρθηκε εναντίον του Κέβιν Στιλ, του εισαγγελέα της κομητείας του Μοντγκόμερι, που έφερε την υπόθεση στο φως της δημοσιότητας το 2015, ζητώντας να διεξαχθεί «ποινική έρευνα» σε βάρος του, καθώς πρωταρχικός στόχος του είναι η αυτοπροβολή του.

Η Καμίλ Κόσμπι κατηγορεί και την Άντρεα Κόνσταντ, χωρίς να την κατονομάζει, για «ψευδορκία» κατά τη διάρκεια της δίκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter