Λάβρος ο Αντώναρος καταγγέλλει τον Μητσοτάκη για «βαριά συνταγματική εκτροπή»

Ο Ευάγγελος Αντώναρος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή χαρακτηρίζει ως «θεσμική εκτροπή» την ομολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη περί υπογραφής συμφωνίας με την Τουρκία μετά από απόρρητες διαπραγματεύσεις.

Σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει μάλιστα «πως η στοχευμένη προσπάθεια Μητσοτάκη να διευρύνει βήμα βήμα το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ».

Σημειώνει μάλιστα πως «κανείς δεν έχει δώσει εντολή εν λευκώ στον Κυριάκο Μητσοτακη και στην οικογενειοπαρεούλα που έχει εγκατασταθεί στκ Μαξίμου να κυβερνήσει ανεξέλεγκτα τη χώρα και να θέσει σε κίνδυνο κυριαρχικά δικαιώματα».

Συμπληρώνει επίσης μεταξύ άλλων:

«Η περιφρόνηση προς το Υπουργικό Συμβούλιο, τη Βουλή των Ελλήνων τα κοινοβουλευτικά κόμματα και τους Έλληνες πολίτες συνιστούν βαριά συνταγματική εκτροπή.»

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Αποτελεί θεσμική εκτροπή η ομολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι -- κατά παράβαση όλων των κανόνων λειτουργίας του πολιτεύματος -- η Ελλάδα υπέγραψε με δική του προσωπική και αποκλειστικά δική του πολιτική ευθύνη μετά από "απόρρητες διαπραγματεύσεις" "έγγραφη συμφωνία" με την Τουρκία. Όσο η ελληνική κυβέρνηση αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα -- η τουλάχιστον στους αρχηγούς των κομμάτων -- το πλήρες κείμενο της εν λόγω συμφωνίας, είναι εύλογη και δικαιολογημένη η υποψία ότι έχουν γίνει a priori υποχωρήσεις από την Ελλάδα. Αυτό ενισχύεται και από το περιεχόμενο του άρθρου Μητσοτάκη σε τρεις ευρωπαϊκές εφημερίδες: Εκεί γίνεται λόγο για διάλογο, για θαλάσσιες ζώνες κι αλλά περίεργα και ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΦΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ οτι προς διαπραγμάτευση είναι για την Ελλάδα διαχρονικά μόνο ΕΝΑ θέμα: Η υφαλοκρηπίδα ( και μάλιστα μόνο των νησιών) και η συνδεομένη με αυτήν ΑΟΖ.

Η στοχευμένη προσπάθεια Μητσοτάκη να διευρύνει βήμα βήμα το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. Ειναι αδιανόητο ότι ένας πρωθυπουργός αποφασίζει για σημαντικά θέματα που αφορούν στην εθνική κυριαρχία μόνος του με μια μικρή καμαρίλα συγγενών και στενών συνεργατών για τους οποίους κανείς δεν ξέρει από που κρατάει η σκούφια τους και τι δεσμεύσεις έχουν. Η περιφρόνηση προς το Υπουργικό Συμβούλιο, τη Βουλή των Ελλήνων τα κοινοβουλευτικά κόμματα και τους Έλληνες πολίτες συνιστούν βαριά συνταγματική εκτροπή.

Κανείς δεν έχει δώσει εντολή εν λευκώ στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην οικογενειοπαρεούλα που έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου να κυβερνήσει ανεξέλεγκτα τη χώρα και να θέσει σε κίνδυνο κυριαρχικά δικαιώματα. Ούτε καν το 40 % που ψήφισε το κόμμα του οποίου ηγείται. Οι Έλληνες πάνω απ όλα βάζουν την πατρίδα και δεν θα επιτρέψουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει πράξη όποια σχέδια τυχόν έχει.

Καλώ όλες τις φίλες και τους φίλους να είμαστε σε εγρήγορση.

Αποτελει θεσμική εκτροπή η ομολογια του Κυριακου Μητσοτακη ότι -- κατα παραβαση όλων των κανόνων λειτουργίας του...

Gepostet von Evangelos Antonaros am Donnerstag, 10. September 2020
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.