«Λάβρος» ο Ντε Νίρο κατά Τραμπ: Προκαλεί μεγάλη ζημιά στον πλανήτη και όλοι πληρώνουμε τις συνέπειες

«Λάβρος» ο Ντε Νίρο κατά Τραμπ: Προκαλεί μεγάλη ζημιά στον πλανήτη και όλοι πληρώνουμε τις συνέπειες

Με πολύ σκληρά λόγια για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στο θέμα της κλιματικής αλλαγής, μίλησε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στη διεθνή Διάσκεψη για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση που πραγματοποιείται στο Ντουμπάι.

«Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για την πολιτική της Αμερικής, αλλά οι πολιτικές της Αμερικής έχουν επιπτώσεις στην κρίση που αντιμετωπίζουμε σήμερα και γι’ αυτό πρέπει να ασχοληθούμε» είπε ο Ντε Νίρο και προσέθεσε: «Υπό την ηγεσία Τραμπ η αλαζονεία της Αμερικής προκαλεί μεγάλη ζημιά στον πλανήτη μας και όλοι πληρώνουμε τις συνέπειες. Αυτό δεν είναι η βούληση του αμερικανικού λαού», δήλωσε ο Ντε Νίρο.

«Η χώρα μου τελικά θα θεραπεύσει τις πληγές της, απομακρύνοντας με την ψήφο των πολιτών τον επικίνδυνο ηγέτη μας και τους ανθρώπους του στην κυβέρνηση», δήλωσε ο Ντε Νίρο.

Υπάρχει ένα ισχυρό κίνημα για τη μείωση των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος έχει αναλάβει διεθνείς πρωτοβουλίες για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στο πλαίσιο της συμφωνίας του Παρισιού.

«Η πρωτοβουλία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τη χρηματοδότηση της βιώσιμης ενέργειας και την προστασία των πόρων είναι ένα μοντέλο ανθρωπιστικής αντίδρασης και ένα πρότυπο για το τι θα πρέπει να κάνει μια χώρα με υπεύθυνο μέλλον», κατέληξε ο Ντε Νίρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter