«Λάβρος» ο Πολάκης κατά Κουρτάκη για το «παρακράτος»

«Λάβρος» ο Πολάκης κατά Κουρτάκη για το «παρακράτος»

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον του εκδότη των «Παραπολιτικών», Γιάννη Κουρτάκη, πραγματοποιεί ο Παύλος Πολάκης με αφορμή δημοσίευμα που κάνει λόγο για «παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στο Facebook, επιτίθεται στον κ. Κουρτάκη, επιχειρώντας να εξηγήσει ποιο είναι το πραγματικό «παρακράτος».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΑΚΟΥ ΚΟΥΡΤΑΚΗ, κοντορεβυθουλη της λασποδημοσιογραφιας:

-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ έχει αυτός που σπρώχνει σε σένα 1.000.000 ευρώ το 2013-14 από το ΚΕΕΛΠΝΟ για να δημοσιεύεις άρθρα του τύπου «η πολιομυελίτιδα στη Συρια» και για να βάζεις μπάνερ αξιας 5-10.000 ευρώ και ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ που τα αποκάλυψε ,τα σταμάτησε και τα εστειλε ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στη Δικαιοσυνη.

-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ έχει αυτός που μέσα από επίορκους δικαστές και δικαστικούς ή άλλους μηχανισμούς της μαύρης νύχτας ,καθυστερεί ,συρταρωνει,δεν ελέγχει ,ζητάει πορίσματα ξανά και ξανά ,δεν προχωράει την ανάκριση ,δίνει διαρκώς αναβολές ,αναγκάζει τίμιους εισαγγελείς σε παραίτηση λόγω φόβου της ζωής τους ,βγαζει «αθωωτικές» αποφάσεις και βουλεύματα ενώ τα στοιχεία ΦΩΝΑΖΟΥΝ και ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ που με σεβασμό στους θεσμούς και την ανεξαρτησία τους πάει στοιχεία ,βρίσκει κρυμμένες ντουλάπες ,πάει αποδεικτικά από τράπεζες ,διευκολύνει ελεγκτικά όργανα και βέβαια ΡΩΤΑΕΙ πχ»γιατί καθυστερείτε να καλέσετε στην ανάκριση αφού έχουν ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ,το Φρουζη,τον Πουλη,τον Παπαδημητριου,την κυρία Στουρνάρα κλπ κλπ.

-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ έχει αυτός που βγάζει τα παιδιά πολιτικού του αντιπάλου «τρομοκράτες» και «ναρκομανεις» και ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ που σε καταδικάζει στα δικαστήρια για συκοφαντία με πρόστιμο και φυλάκιση ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ !!!

-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ έχει αυτός που υποθάλπτει ή άφηνε να εξελίσσεται το κύκλωμα των διεφθαρμένων αστυνομικών που πούλαγαν προστασία σε οίκους ανοχής και «μασσατζιδικα» εισπράττοντας και μοιράζοντας μέσω κακοποιών πάνω από 1-1,5 εκατομμύριο ευρώ το μήνα ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΘΡΩΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ,ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.(και μάλιστα ΕΞΑΡΘΡΩΣΕ το κύκλωμα και με εντολή του όταν γινόταν οι έρευνες ο τότε Διοικητης της ΕΥΠ ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Κυριακο Μητσοτακη που λιβανίζεις σήμερα Κουρτακη)

-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ έχει ή ξανά δημιουργεί αυτός που ΤΑΪ́ΖΕΙ με 40-50 εκατομμύρια ευρώ υπαρκτά και ανύπαρκτα ΜΜΕ ξεπλένοντας με τα δεύτερα μαύρο πολιτικό χρήμα και εξαγοράζοντας πολιτική στήριξη από τα μεγαλόσχημα «τζιουκ μποξ της δημοσιογραφιας» και ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ που έφερε νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες ,έκοψε το μαύρο χρήμα από τη διαφήμιση του Υπ Υγειας και μοίρασε δίκαια την κρατική διαφήμιση σε «εχθρούς» και «φιλους»

Με λίγα λόγια «δημοσιογραφικέ νάνε των φεικ Νιους» ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!

ΥΓ Σας έτσουξε το σποτ(650.000 προβολές και ανεβαίνει!!!),εσένα προσωπικά σε έτσουξε και ένα μπλοκάρισμα λογαριασμών και πάτε να γυρίσετε την κουβέντα !!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ….και για να μην ξεχνιόμαστε :ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΝΙΣ ΤΗΣ….. (η δεύτερη φορά θα είναι ΑΛΛΙΩΣ)

ΑΝΤΕ πήγαινε να κλάψεις τώρα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter