Λάβρος ο Πολάκης κατά Οικονόμου: Άκου σίχαμα του ανθρώπινου είδους

Λάβρος ο Πολάκης κατά Οικονόμου: Άκου σίχαμα του ανθρώπινου είδους

Μύδρους κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου, εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Αφορμή στάθηκε η στάση που κράτησε και τα όσα είπε ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. 

Όπως αναφέρει ο κ. Πολάκης ο Δημήτρης Οικονόμου σταυροκοπήθηκε και είπε πως «ο Θεός μας βοήθησε» που δεν διαχειρίζεται την κρίση του κορονοϊού ο Πολάκης. 

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη:

«Με ενημέρωσαν πριν λίγο πως ο «δημοσιογράφος»(διάβαζε στημένος παπαγάλος) Δημητρης Οικονόμου του ΣΚΑΙ είπε το πρωί ,κάνοντας και το σταυρό του «φαντάζεστε να είχαμε τέτοια κρίση με τον κορωναιο πέρυσι και να καλούνταν να διαχειριστεί την κρίση ο Πολακης; Ο θεός μας βοήθησε»!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ:

1) για να φτάσεις τη μόρφωση και τις επιστημονικές μου γνώσεις πρέπει να αλλάξεις εγκέφαλο, να δημιουργήσεις νέες νευρωνικες συνάψεις και να ζήσεις τρεις ζωές διαβάζοντας όλα τα χρόνια που θα ζήσεις.

2)Μακάρι για τη χώρα και τους ανθρώπους της να είχαμε εμείς το υγειονομικό τιμόνι σε αυτή την κρίση.Ρωτα τους ανθρώπους του συστήματος Υγειας να σου πούνε .(αν με το σημερινό μυαλό που έχεις μπορείς να καταλάβεις τι σου λένε )

3) Ευτυχώς αυτά που είπαμε στη Βουλή χθες το πρωί ένα μεγάλο μέρος τα δέχθηκε η κυβέρνηση το βράδυ .Πρεπει και τα υπόλοιπα !

ΕΜΕΙΣ (ο,τι και να λένε κοράκια σαν και σένα)ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ -ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

-ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!

ΥΓ τα υπόλοιπα μετά που θα περάσει η μπόρα…»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2533503433559789&id=100007004708966

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter