Κωνσταντίνος Λεντάκης

Λάβρος υπέρ καπιταλισμού ο γιος του Ανδρέα Λεντάκη: «Πιο ηθικός» έναντι του σοσιαλισμού!

Ότι ο καπιταλισμός είναι «πιο ηθικός» έναντι του σοσιαλισμού, δίδαξε σήμερα του συνέδρους της ΝΔ ο γιος του Ανδρέα Λεντάκη, Κωνσταντίνος, ο οποίος υποστήριξε πως ο σοσιαλισμός είναι «ανήθικος» γιατί...«βασίζεται στη φορολογική λεηλασία των πιο ανθρώπων και επιχειρήσεων»!

Μάλιστα ζήτησε από την ΝΔ να «απενοχοποιήσει» τον όρο καπιταλισμός απέναντι στους νέους και να τον ανάγει σε «ιδεολογική της ναυαρχίδα». Όπως ισχυρίστηκε ο όρος καπιταλισμός «έχει αποκτήσει αρνητική σημασία χάση στην ιδεολογική επικράτηση της αριστεράς» και συνέστησε στη ΝΔ να «ενσταλάξει» στους νέους ότι ο καπιταλισμός είναι η μόνη σωτηρία».

Διδάκτορας σήμερα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ο Κωνσταντίνος Λεντάκης, δεν μπήκε πάντως στη διαδικασία να εξηγήσει στους συνέδρους τους λόγους για τους οποίους επικράτησε ιδεολογικά η Αριστερά...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.