Λαφαζάνης: «Έπεα πτερόεντα», μια «τρύπα στο νερό» η ομιλία Μητσοτάκη

Λαφαζάνης: «Έπεα πτερόεντα», μια «τρύπα στο νερό» η ομιλία Μητσοτάκη

Ο Παν. Λαφαζάνης, επικεφαλής της ΛΑΕ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του Κυρ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, αναφέρθηκε στα «πολιτικά μνημονιακά εγκλήματα» του ιδίου και της παράταξής του, ενώ χαρακτήρισε την ομιλία του ως «έπεα πτερόεντα», μια «τρύπα στο νερό» και «σκέτη κοροϊδία.»

Μεταξύ άλλων, ο Π. Λαφαζάνης, σημείωσε τα εξής: 

«Ο Κυρ. Μητσοτάκης τρέφει μεγάλες αυταπάτες, αν θεωρεί ότι τα κυβερνητικά ερείπια του μεταλλαγμένου νεοφιλελεύθερου ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να του χρησιμεύσουν ως «πλυντήριο» και ως άλλοθι λήθης για το καταστρεπτικό παρελθόν του και τα πολιτικά μνημονιακά εγκλήματα του ιδίου και της παράταξής του, ώστε ο ίδιος, χωρίς μάλιστα καμία αυτοκριτική, να προβαίνει σε εξαγγελίες ως δήθεν «προϊόν» πολιτικής παρθενογένεσης και ως ουρανοκατέβατος.

Οι εξαγγελίες του Κυρ. Μητσοτάκη, ανεξάρτητα από το περιεχόμενό τους, από την στιγμή που ο ίδιος ομολογεί ότι προϋποθέτουν την συμφωνία των πιστωτών, δεν είναι τίποτε άλλο από «έπεα πτερόεντα», μια «τρύπα στο νερό» και σκέτη κοροϊδία».

Και πρόσθεσε:

«Ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, δυστυχώς, ακολουθεί, αμετανόητος και αδίδακτος, την τακτική της πάση θυσία και με κάθε τίμημα προσκόλλησης στο κυνήγι της πρωθυπουργικής καρέκλας, των προνομίων και των λαφύρων της, την οποία εγκαινίασαν οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί: ο Γ.Α. Παπανδρέου, ο Αντ. Σαμαράς και ο Αλ. Τσίπρας.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter