Λαφαζάνης για συμφωνία: «Βάφτισαν το κρέας ψάρι»

Λαφαζάνης για συμφωνία: «Βάφτισαν το κρέας ψάρι»

«Η λεγόμενη “μεταμνημονιακή” εποχή, όσες γραβάτες και αν φορέσει ο Τσίπρας και όσες κακόγουστες επικοινωνιακές φιέστες και αν πραγματοποιήσει ο ίδιος με τον συνεταίρο του Π. Καμμένο, θα αποβεί, με βάση τις αποφάσεις του Eurogroup, χειρότερη για τον τόπο και τον ελληνικό λαό από την τυπική μνημονιακή περίοδο», τονίζει σε δήλωσή του ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης και επισημαίνει:

«Πρώτη φορά μια κυβέρνηση θεωρεί μεγάλη επιτυχία ότι μετέθεσε χρονικά ένα μικρό μέρος ενός δυσβάσταχτου χρέους για να το πληρώσουν πανάκριβα οι κατά δέκα χρόνια νεότεροι!

Πρώτη φορά ένα κατά κοινή ομολογία μη βιώσιμο και για εμάς παράνομο και επονείδιστο χρέος, μετατρέπεται με μαγικό τρόπο από κυβέρνηση και Eurogroup σε βιώσιμο, χωρίς να κουρευτεί ούτε κατά ένα ευρώ!

Αυτό το θαύμα μοιάζει μόνο με την παροιμιώδη πρακτική κάποιων παπάδων που βάφτιζαν το κρέας ψάρι, για να είναι συνεπείς στη νηστεία τους».

Καταλήγοντας ο Παν. Λαφαζάνης σημειώνει ότι «το μόνο που η κυβέρνηση πέτυχε στο Eurogroup είναι να δουλεύουν μια ζωή σκληρά με λιτότητα και στερήσεις αμέτρητες γενιές Ελλήνων, προκειμένου να πληρώνουν ένα άδικο και δυσβάστακτο χρέος, το οποίο δεν πρόκειται να εξοφληθεί ποτέ» και προσθέτει: «Αυτή η συνταγή για την λεγόμενη “μεταμνημονιακή” εποχή έχει ονοματεπώνυμο και φέρει την υπογραφή του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ με αφανή και προφανή συνεταιράκια όχι μόνο τους ΑΝΕΛ αλλά και το ΚΙΝ.ΑΛ., τη ΝΔ και τις ακροδεξιές αποφύσεις τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter