Λαφαζάνης: Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί δεν θα περάσουν

Την αντίθεσή του στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς εξέφρασε ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης

τονίζοντας σε σημερινή δήλωσή του ότι «οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι πραξικοπηματικοί, παράνομοι, αδιαφανείς, πλήττουν βάναυσα τα δικαιώματα των πολιτών και βεβαίως απαλλοτριώνουν την μικροϊδιοκτησία, που κατά τα άλλα θεωρεί απαραβίαστη ο καπιταλισμός».

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί δεν θα περάσουν, πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος έδωσε το παρόν στις σημερινές κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Στη δήλωσή του ο επικεφαλής της ΛΑΕ αναφέρει:

«Τα ''κοράκια'' δεν βρίσκονται μόνο στα Ειρηνοδικεία.

''Κοράκια'' υπάρχουν και στην κυβέρνηση και την ΕΕ.

Τα ''κοράκια'' της κυβέρνησης και τα ''κοράκια'' της ΕΕ, προκειμένου να παρακάμψουν το κίνημα που ματαιώνει τους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας στη Ειρηνοδικεία, προωθούν άρον- άρον νομοσχέδιο, προκειμένου να κάνουν ηλεκτρονικά τους πλειστηριασμούς.

Μάλιστα, για να περάσουν πιο εύκολα στη Βουλή τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, τους έχουν θέσει, έλεος, στα προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιολόγησης.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι πραξικοπηματικοί, παράνομοι, αδιαφανείς, πλήττουν βάναυσα τα δικαιώματα των πολιτών και βεβαίως απαλλοτριώνουν την μικροϊδιοκτησία, που κατά τα άλλα θεωρεί απαραβίαστη ο καπιταλισμός.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί δεν θα περάσουν.

Θα ακυρωθούν και αυτοί και το σχετικό νομοσχέδιο από το κίνημα που ξεκίνησε και επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα.

Το δίλημμα σήμερα για τα λαϊκά νοικοκυριά είναι: το ευρώ ή το σπίτι τους.

Απέναντι σε αυτό το δίλημμα, τα νοικοκυριά δεν έχουν δεύτερη επιλογή:

Θα επιλέξουν το σπίτι τους και ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα ενάντια στο ευρώ».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.