«Λαϊκισμός» για τον Πέτσα η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για υποχρεωτική προσωρινή μείωση των μισθών των βουλευτών!

«Λαϊκισμός» για τον Πέτσα η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για υποχρεωτική προσωρινή μείωση των μισθών των βουλευτών!

Το ακούσαμε κι αυτό! Η κυβέρνηση των fake news, των δώρων προς του καναλάρχες αλλά και των επιλεκτικών ενισχύσεων προς τα ΜΜΕ μέσω διαφημίσεων, των υποχρεωτικών περικοπών προς του εργαζόμενους λόγω… κορονοϊού, προσπαθεί να βγει και αποπάνω.

Προφανώς το λεκτικό οπλοστάσιο της κυβέρνησης έχει μειωθεί μετά από τόσες αποτυχίες και προσπάθειες δικαιολογιών και θεωρεί λαϊκισμό την ισότητα και την πολιτική απόφαση!

Έτσι λοιπόν σήμερα στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν είχε κάτι άλλο να πει και υποστήριξε πως η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για προσωρινή υποχρεωτική μείωση κατά 50% των μισθών των βουλευτών… είναι λαϊκισμός!

«Είναι λαϊκισμός να κάνει μία συμβολική κίνηση ο Πρωθυπουργός και να λέει καταθέτουμε το ήμισυ του μισθού μας τον Απρίλιο και τον Μάιο στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και δεν είναι λαϊκισμός να γίνει αυτό υποχρεωτικά;»

Διαβάστε επίσης: Πέτσας: Επικοινωνιακό το κάλεσμα Μητσοτάκη στους βουλευτές της ΝΔ να δώσουν το 50% του μισθού τους

Αλλά ο κύριος Πέτσας, η ενημέρωση του οποίου πλέον δεν πείθει κανέναν, συνέχισε το τροπάριό του:

«Είναι μάλλον υπεκφυγή και μία ντρίπλα για να αποφύγει τα προβλήματά του ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θα το κάνουμε και θα το κάνουμε όλοι. Γιατί είναι μία συμβολική κίνηση σημαντικού ηθικού μεγέθους. Και αυτό το μήνυμα θέλουμε να στείλουμε παντού. Ας πουν και τα υπόλοιπα κόμματα τι θα γίνει με τα στελέχη, τους βουλευτές τους.»

Προς το παρόν πάντως ας μας πει ο κ. Πέτσας τι πέτυχε η παρούσα κυβέρνηση στους 8 μήνες που είναι στην εξουσία και πόσες κυβιστήσεις έχει κάνει…

Ίσως αυτό που πέτυχε να είναι η στήριξη των εχόντων! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter