Λαϊκό Λαχείο: Ένα ολοκαίνουριο σπίτι αξίας 400.000 ευρώ περιμένει τον νικητή της 2ης ειδικής κλήρωσης στις 7 Ιουνίου

Λαϊκό Λαχείο: Ένα ολοκαίνουριο σπίτι αξίας 400.000 ευρώ περιμένει τον νικητή της 2ης ειδικής κλήρωσης στις 7 Ιουνίου

Η αγορά κατοικίας αποτελεί διαχρονικά ένα από τους μεγαλύτερους στόχους, ωστόσο δεν μπορούν όλοι να τον πραγματοποιήσουν. Στις 7 Ιουνίου, το Λαϊκό Λαχείο κάνει το όνειρο ενός μεγάλου τυχερού πραγματικότητα, καθώς κληρώνει ένα ολοκαίνουριο σπίτι αξίας 400.000 ευρώ.

Οι λαχνοί για την 2η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου είναι διαθέσιμοι στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας, σε λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων. Το κόστος των λαχνών ανέρχεται στα 2 ευρώ, ενώ η 5άδα κοστίζει 10 ευρώ.

«Οι ειδικές κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου τραβάνε πάντα το ενδιαφέρον του κόσμου, ωστόσο η συγκεκριμένη έχει αυξήσει κατακόρυφα τη συμμετοχή του κοινού. Δεν είναι και λίγο να σου δίνουν ένα ολοκαίνουργιο σπίτι. Μάλιστα, δεν λείπουν και οι σχετικές συζητήσεις μεταξύ των θαμώνων στο κατάστημα μας, για το πώς θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το ακίνητο», αναφέρει ο Αριστομένης Τηλέμαχου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ, στην Καλαμάτα.

«Είναι η πρώτη φορά που το Λαϊκό Λαχείο κληρώνει ένα τέτοιο εγγυημένο έπαθλο. Πρόκειται για μια νεόδμητη μεζονέτα στο Νομό Αττικής, αξίας 400.000 ευρώ, μεγέθους 116 τ.μ., με 3 δωμάτια και θέση πάρκινγκ», συμπληρώνει.

Η 2η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή 07 Ιουνίου στις 19:00 από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Το Λαϊκό Λαχείο στο OPAP Store App

Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς της ειδικής κλήρωσης στο κινητό τους, για να δουν αν έχουν κερδίσει. «Κάθε λαχνός που σκανάρεται συμμετέχει στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες συμμετέχουν σε κληρώσεις και να διεκδικούν προνόμια και δώρα», υπογραμμίζει ο κος Τηλέμαχου.

Τα μικρότερα κέρδη

Εκτός από το εγγυημένο έπαθλο της ολοκαίνουργιας κατοικίας, η 2η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα μοιράσει στους παίκτες και άλλα, μικρότερα έπαθλα. Ο Θανάσης Γιαπουτζής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, εξηγεί: «Από 1.000 ευρώ θα κερδίσουν οι λαχνοί που διαθέτουν τον ίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό σε όλες τις άλλες σειρές. Από τους 119 λαχνούς κάθε σειράς που προκύπτουν αυτόματα από τον τυχερό λαχνό της κλήρωσης, οι πρώτοι 10 κερδίζουν από 500 ευρώ ο καθένας και οι υπόλοιποι 109 κερδίζουν από 200 ευρώ ο καθένας. Επίσης 5 ευρώ θα κερδίσουν όσες πεντάδες έχουν τον ίδιο τελευταίο αριθμό με το τελευταίο ψηφίο του κληρωθέντα τυχερού λαχνού».

Δυνατότητα εκτυπωμένης μορφή

Παράλληλα, διαθέσιμη για την 2η ειδική κλήρωση στις 7 Ιουνίου είναι και η νέα εκτυπωμένη μορφή με δυνατότητα επιλογής λήγοντα και χιλιάδας. «Οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να διαλέξουν συγκεκριμένο λήγοντα από το μηδέν έως το εννιά, συγκεκριμένη χιλιάδα, τον συνδυασμό λήγοντα και χιλιάδας, καθώς και τον τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα», τονίζει ο κ. Γιαπουτζής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter