Λαίλαπα! Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Λαίλαπα! Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Υγεία Γολγοθάς Εστίαση Απόγνωση Λιανεμπόριο Λαιμητόμος Τουρισμός Καταστροφή

Εργασιακά Μεσαίωνας

Αποκαλύπτουμε αυτά που δεν θέλουν. Μιλάμε για αυτά που κρύβουν.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΟΡΗ – Οσα δεν έδειξαν οι κάμερες

 

 

Μαύρη σιωπή των περισσότερων μέσων ενημέρωσης για το δάσος που χάθηκε για επτά δεκαετίες. Η μαυρίλα στη ζωή μας εξαπλώνεται σαν νόσος

Αλέξης Τσίπρας στο Documentο:

«Στην Ηλεία γίνεται ορατό το μοντέλο Μητσοτάκη για δύο Ελλάδες»

Εκδικητική πολιτική της ΝΔ με ακύρωση ή βάλτωμα έργων υποδομών και ρουσφέτια σε «ημετέρους»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Τζέρεμι Κόρμπιν «Ειρήνη μόνο με τερματισμό της κατοχής στην Παλαιστίνη»

Ο πρώην ηγέτης των Εργατικών ζητά πλήρη αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους

ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Τώρα ψάχνουν σωσίβιο σε ανασχηματισμό

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Φαρισαίος, με κάτι δόντια νααα! Γράφει ο Ι.Σ.Καριώτης

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ Τίτλοι τέλους για το θέατρο σκιών

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ: Λευτέρης Κρέτσος, Φωτεινή Μπακαδήμα, Αντυ Βρόσγος, Στάθης Γκότσης, Σπύρος Ανδριόπουλος

To Docville

Ο Panos Laskarides και η ταραχή του prime minister, στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento της Κυριακής

Οι δημοσιογράφοι από τους Reporters United μιλούν για τον εφοπλιστή που τάραξε τα νερά, στο Docville που κυκλοφορεί  με το Documento.

Ο Νίκος Λεοντόπουλος και Μυρτώ Μπούτση από την ομάδα δημοσιογράφων που εργάστηκαν για τα «Μαύρα φουγάρα», μιλούν στο Documento για το ντοκιμαντέρ, το αποτύπωμα της ναυτιλίας στην κλιματική αλλαγή και τις δηλώσεις του Πάνου Λασκαρίδη που έγιναν viral. Στο ρεπορτάζ η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

Τρεις απόψεις για το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός. Λίγες μέρες μετά την ανακατάληψη του θεάτρου ο Βασίλης Κουκαλάνι, ο Τάσος Σαγρής και η Ντίνα Καφτεράνη γράφουν στο Documento για τον χώρο που στα δέκα χρόνια ύπαρξης και συνεχούς λειτουργίας του κατάφερε να γίνει μια μεγάλη αγκαλιά ελεύθερης έκφρασης, ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης.

Η τραγουδίστρια Ιντρα Κέιν σε συνέντευξη της στον Σπύρο Οικόπουλο αναφέρεται στην επανεκκίνηση του πολιτισμού μετά την πολύμηνη καραντίνα και την επικείμενη συνεργασία της με τον Φοίβο Δεληβοριά στην περίφημη «ταράτσα» του.

Ποιος Πουλαντζάς; Η κυνική ομολογία νεο-φιλελεύθερων ρυθμίσεων για το κράτος-δεκανέα της αέναης ταξικής πάλης σύμφωνα με το κείμενο του Χάρη Αθανασιάδη απαξίωσε τις θεσμικές κατακτήσεις δύο αιώνων και κλόνισε την πολιτική θεωρία τεσσάρων αιώνων.

Ο ιστορικός Στάθης Γκότσης γράφει για την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) να εγκρίνει ομόφωνα το αίτημα να παραχωρηθεί η Ακρόπολη στον οίκο μόδας Christian Dior για την φωτογράφιση των μοντέλων του με τα φορέματα της νέας κολεξιόν του.

Ο κριτικός κινηματογράφου Αλέξης Δερμεντζόγλου με αφορμή το νέο του βιβλίο με τίτλο «Στάχτες και διαμάντια» μιλά στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για τους ξεχασμένους κινηματογραφικούς θησαυρούς του παρελθόντος και την επιρροή που άσκησε το παλιό σινεμά στο σύγχρονο.

Βιβλίο, μπίρα και ψιλή κουβέντα στην Κυψέλη. Από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το Books’n’ Beer Kypseli Fest στη στοά της Δημοτικής Αγοράς στη Φωκίωνος Νέγρη από την ομάδα του red n’ noir. Στο ρεπορτάζ η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

Στη στήλη new entries ο μουσικός και τζαζ τραγουδίστρια Blonge αποκαλύπτεται στην Αφροδίτη Ερμίδη.

Και στην έκδοση των 4,5 ευρώ, 1821 Οι εσωτερικές συγκρούσεις

Γράφουν Πέτρος Πιζάνιας, Γιάννης Μηλιός, Σωτήρης Ριζάς, Θανάσης Χρήστου, Κώστας Σκολαρίκος, Σπύρος Αλεξίου, Μιχάλης Ρέττος

Ένα βιβλίο 160 σελίδων για τις εμφύλιες συγκρούσεις του Αγώνα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter