Λαίλαπα

Λαίλαπα

Η ελληνική κοινωνία υφίσταται δραματικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα εδώ και δύο χρόνια, όταν ανέλαβε την εξουσία ο Μητσοτάκης και η παρέα του. Οι επεμβάσεις τρομάζουν με τη βιαιότητα και την κυνικότητά τους. Ουσιαστικά οδηγούν σε άμεση φτωχοποίηση τις ελληνικές οικογένειες, χωρίς καμία τύψη.
Ποιούν την νήσσαν για τον τυφώνα των ανατιμήσεων που έρχεται. Ο κ. Χατζηδάκης κοροϊδεύει όταν υποστηρίζει ότι θα φτηνύνει το ηλεκτρικό ρεύμα βγάζοντας τη γλώσσα στην κοινωνία όταν αναγκάζεται να ομολογήσει ότι αυτό θα ακριβύνει.

Γιατί θέλει να ξεχνάει ότι το ακριβότερο ρεύμα θα έχει δραματικές επιπτώσεις σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Από το ψωμί στο φούρνο της γειτονιάς έως τη θέρμανση τους χειμερινούς μήνες που έρχονται.

Οι «άριστοι» του Κυριάκου γυρίζουν το κεφάλι στις προειδοποιήσεις ότι η εκτόξευση του κόστους των πρώτων υλών θα έχει δραματικές επιπτώσεις και στην ανταγωνιστικότητα της ελληνικής βιομηχανίας αλλά και στις τελικές τιμές των προϊόντων, δίνοντας το τελικό κτύπημα στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.
Το φθινόπωρο που μόλις ξεκίνησε και ο χειμώνας που έρχεται, εκτιμούν πολλοί ότι θα είναι πολύ χειρότεροι ακόμη και από την περίοδο του πρώτου μνημονίου, όταν τα λουκέτα σε μικρομάγαζα και επιχειρήσεις αλλά και οι εικόνες πολίτες να ψάχνουν τα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε ήταν καθημερινό φαινόμενο.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη περνάει σαν τυφώνας πάνω στην ελληνική οικονομία, αδιαφορώντας πλήρως για τα συντρίμμια που αφήνει πίσω της.

Μακράν η χειρότερη μεταπολεμική εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας, βλέπει τη διακυβέρνηση σαν τον Σκρουτζ. Να κερδίσουν όσο δυνατόν περισσότερα οι φίλοι μας μεγαλοεπιχειρηματίες, στο μικρότερο χρονικό διάστημα.

Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να φύγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να σωθεί κάτι!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter