"Λάβαμε... γνώση"

Λακωνική ανακοίνωση από τη Novartis - Κουβέντα για το ...μάρμαρο

Την ώρα που μαίνεται ο πολιτικός σεισμός από  τις αποκαλύψεις για τη συμμετοχή Ελλήνων πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο με την φαρμακευτική εταιρεία Novartis, ο Ελβετικός κολοσσός αρκέστηκε σε μια λακωνική ανακοίνωση που δεν λέει τίποτα για τις καταγγελίες. 

Δείτε την ανακοίνωση της Novartis:

«Έχουμε λάβει γνώση των δημοσιευμάτων σχετικά με τις επιχειρηματικές μας πρακτικές στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τις Αρχές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η Novartis δεσμεύεται με τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής επιχειρηματικής συμπεριφοράς και κανονιστικής συμμόρφωσης, σε όλες τις πτυχές της εργασίας. Λαμβάνουμε κάθε ισχυρισμό για πιθανό παράπτωμα εξαιρετικά σοβαρά και εξετάζουμε διεξοδικά όλες τις αναφορές» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.