Λαμία: 7 συλλήψεις για παράνομες «μαϊμού» φιάλες γκαζιού (Video & Photos)

Λαμία: 7 συλλήψεις για παράνομες «μαϊμού» φιάλες γκαζιού (Video & Photos)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εκπρόσωποι των εταιρειών – Κατασχέθηκαν χιλιάδες «επώνυμες» φιάλες υγραερίου – 7 συλλήψεις και η έρευνα συνεχίζεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι «μαϊμού» φιάλες διοχετεύονταν στην αγορά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας έστησαν μπλόκο χθες σε ένα φορτηγό από την Πάτρα το οποίο είχε φορτώσει τις «επώνυμες» φιάλες υγραερίου από την συγκεκριμένη εταιρεία. Κατασχέθηκε τόσο το φορτηγό όσο και το εμπόρευμα.

Ακολούθησε έφοδος της Αστυνομίας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, που βρίσκεται έξω από τη Λαμία, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χιλιάδες φιάλες και άλλα αποδεικτικά στοιχεία, όπως πώματα με κλεψίτυπα λογότυπα πασίγνωστων εταιριών.

Στην επιχείρηση της Αστυνομίας συνελήφθησαν και 7 άτομα που βρίσκονταν στο χώρο μεταξύ των οποίων και καποιος υπεύθυνος, όχι όμως ο ίδιος ο επιχειρηματίας, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

«Είναι όπως τα επώνυμα ρούχα «μαϊμού» ή είναι σαν να πάρεις ένα μπουκάλι Coca Cola να βάλεις μέσα ένα προϊόν τύπου Cola, να το σφραγίσεις με καπάκι της Coca Cola και να το διαθέσεις στην αγορά…». Έτσι μας περιέγραψε εκπρόσωπος της εταιρίας «Πετρογκάζ», αυτό που γινόταν στις εγκαταστάσεις εταιρείας στην περιοχή της Λαμίας.

Δείτε τι είπε στο LamiaReport o εκπρόσωπος της εταιρείας EKO κ. Γιώργος Κούκουρας.






Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter