Λαμία – ΑΕΚ 1-3: Εύκολο πέρασμα για την Ενωση, παρέμεινε στην κορυφή

Λαμία – ΑΕΚ 1-3: Εύκολο πέρασμα για την Ενωση, παρέμεινε στην κορυφή

Η ΑΕΚ έκανε μία γερή προπόνηση στην Λαμία επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-1, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Αυτή ήταν η 16η νίκη για τον Δικέφαλο που παρέμεινε στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 17’ ο Βίντα με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αμραμπατ.

Το 0-2 έγινε στο 41’. Ο Πινέδα πέρασε κάθετη πάσα στον Ελίασον κι αυτός με σουτ νίκησε τον Κοσέλεφ.

Στο 63’ ο Αμραμπατ εκτέλεσε φάουλ και ο Τσούμπερ με όμορφη γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-3. Αυτή ήταν η δεύτερη ασίστ του Άμραμπατ στον αγώνα, πέμπτη στο πρωτάθλημα και έκτη στη σεζόν. Για τον Τσούμπερ ήταν το έβδομο γκολ μέσα στη σεζόν και έκτο στο πρωτάθλημα.

Στο 64’ Σίντκλεϊ έφυγε στην αντεπίθεση και από δύσκολη γωνία νίκησε τον Στάνκοβιτς μειώνοντας το σκορ σε 1-3.

Στην συνέχεια ο Δικέφαλος είχε δύο δοκάρια με τον Ελίασον (67’) και τον Πήλιο (94’).

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Ο αντίπαλος άλλαξε το σύστημα, σκοράραμε μέσω των στατικών φάσεων. Είχαμε την κατοχή και δεν βιαζόμασταν. Ξεχωρίζω τη διάθεση της ομάδας», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ Μ. Αλμέιδα, ο οποίος πρόσθεσε: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Παίξαμε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο που στην έδρα του γίνεται ακόμη πιο δυνατός και πιστεύω πως τα πήγαμε αρκετά καλά».

Ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τόσιτς, Σαντάνα, Πισάρο.

Λαμία: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Κορνέζος, Νούνιες, Τζανδάρης (59’ Σαντάνα), Τόσιτς (59’ Λέικ), Σλίβκα, Μάλτσι (77’ Τσούκαλος).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα (68’ Λιούμπιτσιτς), Άμραμπατ (81’ Πισάρο), Ελίασον (81’ Π. Φερνάντες), Τσούμπερ (68’ Μάνταλος), Πόνσε (81’ Αραούχο).

**Στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στον Ατρόμητο σε ένα ματς που ήταν κάκιστο ποιοτικά.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter