Λαμία: Μητέρα και βρέφος κόλλησαν κορoνοϊό σε Νοσοκομείο της Αθήνας

Λαμία: Μητέρα και βρέφος κόλλησαν κορoνοϊό σε Νοσοκομείο της Αθήνας

Μια ανθρώπινη ιστορία στην εποχή του κορωνοϊού με πρωταγωνιστές οικογένεια από τη δυτική Φθιώτιδα διαδραματίζεται τα τελευταία 24ωρα στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Η οικογένεια που ζει στη Σπερχειάδα, απέκτησε τον περασμένο Δεκέμβριο το δεύτερο της παιδί. Επειδή ήταν πρόωρο όμως χρειάστηκε η νοσηλεία του σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου μεγάλωνε μέρα με την ημέρα, δείχνοντας να ξεπερνά τα όποια προβλήματα.

Δυστυχώς όμως το μωρό διαγνώστηκε με κορονοϊό, όπως και η μητέρα του, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Νοσοκομείο!

Το κακό νέο ανακοίνωσε με περίσσιο κουράγιο η ίδια η μητέρα, αμέσως μόλις το έμαθε το Σάββατο (21/3) τα ξημερώματα, προσθέτοντας συγχρόνως την ελπίδα της ότι θα βγουν νικητές και από αυτή την καινούρια δοκιμασία:

«Και πάνω που έλεγα τι άλλο μπορεί να πάει στραβά ήρθε και αυτό… Λοιπόν εγώ και το μωρό μου βγήκαμε θετικοί στον covid 19, το πιθανότερο να κολλήσαμε μετά από νοσηλεία που είχε το μωρό στο ….., μας συμβαίνει λοιπόν και αυτό και το αντιμετωπίζουμε, είμαστε σε θάλαμο υψηλής πίεσης είναι μια μικρή φυλακή, έχει έναν μόνιμο θόρυβο από απορροφητηρα δεν επιτρέπεται να ανοίξουμε παράθυρο και κάνει πααααρα πααααρα πολύ κρύο. Εύχομαι κια ελπίζω αυτή η καραντίνα να είναι τελευταία δοκιμασία που περνάω και να πάμε γρήγορα και υγιείς πίσω στον άντρα μου και στο κοριτσάκι μου που μου λείπει ήδη πάρα πολύ!!! Be safe!».

Τροχαίο για τον πατέρα

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πατέρας της οικογένειας σε μία από τις επισκέψεις του στην Αθήνα, την περασμένη Τρίτη (17/3) είχε τροχαίο ατύχημα και χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Θηβών όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Προς ανακούφιση όλων, το δείγμα που έδωσε για κορονοϊό αμέσως μετά την αναγγελία για το κρούσμα στην οικογένειά του, ήρθε το βράδυ του Σαββάτου αρνητικό.

Ποιος ξέρει αν αυτή η αναποδιά που τον κράτησε μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, να ήταν αυτό που τον κράτησε μακριά και από τον νέο κορωνοϊό!

Επιπλέον, όπως ενημερώνει όλον τον κόσμο η μητέρα, έχει υποχωρήσει για κείνη και ο βήχας και ο πόνος στο στήθος που ένιωθε τις προηγούμενες ημέρες σαν να είχε κρυολόγημα. Το μόνο σύμπτωμα είναι ότι έχει χαθεί τελείως η όσφρησή της.

Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter