Λαμία: Νεαροί επιτέθηκαν σε επαγγελματία – «Αν δεν φορούσα κράνος, τώρα δεν θα ζούσα» (Photos-Video)

Λαμία: Νεαροί επιτέθηκαν σε επαγγελματία – «Αν δεν φορούσα κράνος, τώρα δεν θα ζούσα» (Photos-Video)
Πηγή φωτογραφίας: lamiareport.gr

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Λαμία όταν μια παρέα νεαρών επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτη καταστήματος που τους έκανε παρατήρηση επειδή έκαναν φασαρία.

Μαθητές ηλικίας περίπου 15-16 ετών, αλλά και δύο μεγαλύτεροι νεαροί, στις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με το LamiaReport, έκαναν φασαρία και ένας ιδιοκτήτης παρακείμενου cafe βγήκε και τους έκανε παρατήρηση, λέγοντάς τους να πάνε πιο πέρα και να μην κανουν τόση φασαρία. Οι νεαροί απομακρύνθηκαν όμως στην συνέχεια κάλεσαν ενισχύσεις και λίγο αργότερα όταν ο επαγγελματίας έκλεισε το κατάστημά του και πήγε να πάρει το μηχανάκι του.

Ο ίδιος είχε φορέσει το κράνος του και ετοιμαζόταν να φύγει όταν τον πλησίασαν περίπου δέκα νεαροί. Εκείνος κατέβηκε από το μηχανάκι και αρχικά υπήρχε μια φραστική αντιπαράθεση. Στη συνέχεια κάποιοι από τους νεαρούς τον ρίχνουν κάτω και αρχίζουν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το LamiaReport ο επαγγελματίας είναι κάτω χτυπημένος και συνεχίζουν να τον χτυπούν.

Μάλιστα όταν προσπαθεί να σηκωθεί ένας από αυτούς τον κλωτσάει με μανία στο κεφάλι.

«Αν δεν φορούσα κράνος, τώρα δεν θα ζούσα»

«Αν δεν φορούσα το κράνος τώρα δεν θα μιλούσαμε…», λέει ο επαγγελματίας στο LamiaReport ο οποίος έδειξε τα χτυπήματα που έχει το κράνος από τις κλωτσιές των νεαρών.

«Την ώρα που μιλούσαμε, ήρθαν από πίσω με έριξαν κάτω και άρχισαν να χτυπούν παντού. Κλωτσιές στο κεφάλι στα πλευρά στην κοιλιά. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν το χωράει το μυαλό μου…», ανέφερε ο επαγγελματίας, ο οποίος αναγνώρισε τους τρεις νεαρούς που έχουν συλληφθεί, ως εμπλεκόμενους στο επεισόδιο.

Πρόκειται για έναν 16χρονο, έναν 18χρονο και έναν 21χρονο, οι οποίοι σήμερα θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνεχίζουν την έρευνα για να εντοπίσουν και τους υπόλοιπους νεαρούς που εμπλέκονται στο επεισόδιο, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν ανήλικοι.

Πηγή: Lamiareport.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter