Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1: «Ξεφούσκωσε» ο Δικέφαλος, έσωσε τον βαθμό με γκολ στο 100’ (Video)

Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1: «Ξεφούσκωσε» ο Δικέφαλος, έσωσε τον βαθμό με γκολ στο 100’ (Video)

Ο ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό του από την Μπριζ, «ξεφούσκωσε» αγωνιστικά, όπως φάνηκε και στο σημερινό του παιχνίδι στην Λαμία. Ο Δικέφαλος απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων του δεύτερου ημιχρόνου. Με την απώλεια των δύο βαθμών οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Οζντόεφ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 7’, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας, η μπάλα στρώθηκε στον Μάρκος Αντόνιο που έκανε το σουτ, αλλά ο Κοσέλεφ μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 10’ ο Κοντονίκος από την σέντρα πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς, ωστόσο η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Κοτάρσκι. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς έγινε στο 29′. Ο Σάστρε σέντραρε, αλλά ο Οζντόεφ από πλεονεκτική θέση αστόχησε με κεφαλιά. Στο επόμενο λεπτό σουτ του Μαρτίνεθ πέρασε λίγο άουτ.

Στο 40΄ο Μάλτσι σπατάλησε την ευκαιρία που δημιούργησε ο Σλίβκα, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κοσέλεφ απέκρουσε την κεφαλιά του Κεντζιόρα.

Το σκορ άνοιξε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Σιμόν σέντραρε, ο Μάλτσι κατέβασε την μπάλα με το στήθος στον Σλίβκα κι αυτός με σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0).

Στο 47′ ο Κωνσταντέλιας αντί να εκτελέσει πάσαρε την μπάλα στον Σαμάτα ο οποίος έκανε κακό κοντρόλ και η ευκαιρία χάθηκε.

Ο Δικέφαλος πίεζε για την ισοφάριση και στο 59’ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Τόμας, μετά την σέντρα του Ντεσπόντοφ, έπιασε κεφαλιά- ψαράκι στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ

Στο 75’ ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ, όμως ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο.

Στο 91’ ο Πέδρο Αμαράλ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αντίκρισε τον κόκκινη γιατί έβρισε τον διαιτητή Αλ. Κατσικογιάννη. Για την ίδια φάση αποβλήθηκε και ο Σλίβκα που ήταν στο πάγκο.

Στο 94’ ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ.

Στο 100’ ο Ντεσπόντοφ σέντραρε, ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-1).

Ο Κατσικογιάννης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κοντονίκο, Στάνκο, Γιαννούτσος, Νούνιες.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (46’ Στάνκο), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (76’ Αμαράλ), Νούνιες, Τζανδάρης, Κοντονίκος (69’ Τόσιτς), Μαρτίνες (76’ Λέικ), Σλίβκα (86’ Τερεζίου), Μάλτσι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (69’ Οτο), Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (56’ Μπάμπα), Οζντόεφ (75’ Μουργκ), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας (56’ Τάισον), Σαμάτα (56’ Μπράντον Τόμας).

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter