Λαμία: Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε αστυνομικό κατά τη διάρκεια εφόδου για ναρκωτικά

Λαμία: Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε αστυνομικό κατά τη διάρκεια εφόδου για ναρκωτικά

Πιτ μπουλ επιτέθηκε και δάγκωσε αστυνομικό των ΕΚΑΜ στη Λαμία, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης στα Ρεβένια Λαμίας, πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, τρεις ομάδες των ΕΚΑΜ από την Αθήνα, η ΟΠΚΕ Φθιώτιδας, άνδρες των ΜΑΤ και μερικοί ακόμη αστυνομικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Οι αρχές παρακολουθούσαν αρκετό καιρό τη δράση της συγκεκριμένης σπείρας και σήμερα, Τρίτη (1/11) αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν αιφνιδιαστική έφοδο σε τρία σπίτια-κλειδιά.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το ένα σπίτι ήταν στα Ρεβένια Λαμίας και τα άλλα δύο στη νότια πλευρά της πόλης.

Το σπίτι στα Ρεβένια διέθετε υψηλή περίφραξη και μέσα στην αυλή κυκλοφορούσαν εκπαιδευμένα σκυλιά, έτσι ώστε αν πλησιάζει κανείς να τον κρατούν μακριά και τα μέλη της σπείρας να προλαβαίνουν να «ξεφορτώνονται» τα ναρκωτικά, που μπορεί να είχαν στην κατοχή τους.

Έτσι, όταν το πρωί πραγματοποιήθηκε η έφοδος των αστυνομικών, ένα από τα σκυλιά, ράτσας πιτ μπουλ, επιτέθηκε και δάγκωσε αστυνομικό των ΕΚΑΜ στο πόδι.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, πραγματοποιήθηκαν συνολικά έξι συλλήψεις. Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 58, 52, 34 ετών, δύο γυναίκες 54 και 45 ετών, και μια ανήλικη 15 ετών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 100 γραμμάρια ηρωίνης και άλλες ναρκωτικές ουσίες ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 25 κινητά τηλέφωνα, δύο τσεκούρια, τέσσερα μαχαίρια και ένα γκλοπ. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται ακόμη τρία ΙΧ, ένα ΙΧΦ, ένα μηχανάκι και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Λαμίας με τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter