Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Με την παρουσία υπουργών

Λαμία: Συνάντηση Τσίπρα με εργαζόμενους στην ΛΑΡΚΟ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των σωματείων των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ είχε ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Λαμία για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Στερεάς Ελλάδας. Στη συνάντηση μετείχαν και υπουργοί.

Μετά το τέλος της συνάντησης, σε δηλώσεις του στο Star κεντρικής Ελλάδας, ο πρόεδρος των εργαζομένων εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αναμένοντας περισσότερα τον Σεπτέμβριο, και ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ αποχωρούν από τη συγκέντρωση που πραγματοποιείται από το Εργατικό Κέντρο Λαμίας και σωματεία της περιοχής, έξω από το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Οι εργαζόμενοι των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ, ζητούν την οικονομική στήριξη της κυβέρνησης για να σταθεί όρθια η εταιρεία. 

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη και τους υπουργούς που συμμετείχαν στις θεματικές του συνεδρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.