Λαμία: Τους τράκαρε και τους έριξε στο ποτάμι – σώθηκαν από θαύμα (video – εικόνες)

Λαμία: Τους τράκαρε και τους έριξε στο ποτάμι – σώθηκαν από θαύμα (video – εικόνες)

Ένα απίστευτο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 2:00′ το μεσημέρι στο δρόμο Λαμίας – Μοσχοχωρίου στο ύψος του εργοστασίου «Ιόλη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα Αλβανικής υπηκοότητας, που γύριζαν από εργασία στα κτήματα.

Το αγροτικό ήταν σταματημένο κάθετα σε χωματόδρομο στην άκρη του δρόμου και ο οδηγός περίμενε για να βγει στον κεντρικό δρόμο Λαμίας – Μοσχοχωρίου.

Ξαφνικά βλέπουν ένα αυτοκίνητο skoda να βγαίνει εκτός δρόμου και να έρχεται κατά πάνω τους. Ο οδηγός του αγροτικού προσπαθησε να κάνει όπισθεν για να αποφύγει τη σύγκρουση, όμως δεν τα κατάφερε.

Το skoda χτυπάει το αγροτικό και το ρίχνει στο ποτάμι μαζί με τα τέσσερα άτομα που ήταν μέσα.

Οι τρεις Αλβανοί κατάφεραν να βγουν γρήγορα, ο ένας όμως είχε εγκλωβιστεί μέσα στο αγροτικό. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ και πυροσβέστες από την ΠΥ Λαμίας και την 7η ΕΜΑΚ.

Ωστόσο μέχρι να φτάσουν στον τόπο του συμβάντος και το τέταρτο άτομο είχε απεγκλωβιστεί με τη βοήθεια των άλλων που ήταν στο σημείο.

«Είναι πραγματικά θαύμα που βγήκαν όλοι τους ζωντανοί και χωρίς να έχουν τραυματιστεί…», είπε στο LamiaReport ένας διερχόμενος αγρότης που είδε όλο το σκηνικό.

Δείτε βίντεο από τον τόπο του τροχαίου….

Η Τροχαία Λαμίας εξετάζει γιατί ο οδηγός του skoda έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε εκτός δρόμου, ρίχνοντας το αγροτικό στο ποτάμι.

Πηγή: lamiareport.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter