Λαμπερή η μόδα για τα Χριστούγεννα

Λαμπερή η μόδα για τα Χριστούγεννα

Λαμπερά ρούχα και αξεσουάρ είναι η τάση για την τάση την περίοδο των γιορτών.

Μεταλλικά υφάσματα σε παραδοσιακό χρυσό, ασήμι ή νέες αποχρώσεις του μόλυβδου, του μπρούντζου και του χαλκού έχουν γίνει κλασικά για μέρα και νύχτα και δεν θεωρούνται πλέον, όπως συνηθιζόταν, κατάλληλα μόνο για κοκτέιλ πάρτι. Λίγοι σχεδιαστές έχουν αντισταθεί στη γοητεία του λαμέ, το οποίο μπορεί να λάμπει σε διαφορετικό βαθμό ανάλογα με την ποσότητα του αλουμινίου.

Παρόμοια σύνολα έγιναν δημοφιλή στη δεκαετία του 1960, με το φουτουριστικό στυλ των Courrège, Paco Rabanne και Pierre Cardin.

Το λούρεξ είναι στο προσκήνιο αυτή τη σεζόν σε φούστες, φορέματα, πουλόβερ και παντελόνια σε φωτεινά χρώματα από βιολετί έως φουξ, όπως επίσης σε αρκετές αποχρώσεις του μπλε του πράσινου και σε παστέλ χρώματα.

Την πολυχρωμία προτείνουν οι Stella Jean και Gucci. Ο Αλεσάντρο Μικέλε συνδυάζει κολεγιακά φούτερ με πλισέ λούρεξ φούστες. Ο οίκος Missoni ήταν πρωτοπόρος στα αστραφτερά ενδύματα το 1966.

Οι αστραφτερές τσάντες με γκλίτερ (Furla) και τα παπούτσια μπορούν να συνδυαστούν με το κλασικό μαύρο και κόκκινο φόρεμα σωλήνα. Οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana είναι επίσης μεταξύ των σχεδιαστών που προτείνουν λαμπερή μόδα και οι πρώτοι που δοκιμάζουν βυζαντινά μπροκάρ στα φορέματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter