Λάμψη πρωτιάς για τη «Novasports Running Team» στο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου «Lighting up Athens»!

Λάμψη πρωτιάς για τη «Novasports Running Team» στο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου «Lighting up Athens»!

Η λάμψη της «Novasports Running Team» φώτισε ακόμη περισσότερο το φαντασμαγορικό Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου «Lighting up Athens» που διεξήχθη την Κυριακή 28 Μαΐου στο κέντρο της Αθήνας! Υπό την καθοδήγηση του captain της, Περικλή Ιακωβάκη, η «Novasports Running Team» που την αποτέλεσαν 60 άτομα, κατέκτησε δύο πρωτιές στο δρομικό event, αποσπώντας το Βραβείο της «ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ», καθώς και το Βραβείο της «ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ».

Αναδείχτηκε η «ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ» καθώς και η «ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΜΑΔΑ» 

Τη «Novasports Running Team» τίμησαν με τη συμμετοχή τους, εκτός από φίλοι και εργαζόμενοι της εταιρείας, σημαντικοί αθλητές, όπως οι Τίμος Παπαδόπουλος (πρωταθλητής στα 800μ στίβου), Σωτήρης Ιακωβάκης (πρωταθλητής στα 400μ. στίβου) και Βασίλης Μηνούδης (πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας).

Η συμμετοχή της «Novasports Running Team» αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της σταθερής προτεραιότητας της Nova να στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Tο «Lighting Up Athens», είναι ο πιο συναρπαστικός νυχτερινός αγώνας δρόμου. Και φέτος χιλιάδες δρομείς φώτισαν τους δρόμους της πόλης της Αθήνας τρέχοντας με αφετηρία και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Novasports Running Team στη σελίδα www.novasports.gr/novasports-running-team

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter