Λάντρι Ννοκό στο Eurohoops: “Δεν ήταν εύκολα απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά το πιστέψαμε!”

Λάντρι Ννοκό στο Eurohoops: “Δεν ήταν εύκολα απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά το πιστέψαμε!”

Ο Λάντρι Ννοκό αν και άρρωστος ευχαριστήθηκε με την ψυχή του την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και ανέφερε στο Eurohoops πως κρατάει τον χαρακτήρα που έδειξε η Άλμπα Βερολίνου.

Tης Στέλλας Παπαδοπούλου/ spapadopoulou@eurohoops.net

Η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ έχει τελειώσει. Οι δυο ομάδες επιστρέφουν στα αποδυτήρια.

Από τη μία πλευρά δεν ακούγεται ούτε… αναπνοή. Από την άλλη ένα ατελείωτο γλέντι.

Η Άλμπα Βερολίνου ξέρει ότι δεν θα φτάσει μακριά στην φετινή EuroLeague, ωστόσο αυτό που στοχεύει σίγουρα είναι να διασκεδάζει κάθε στιγμή στο φετινό της ταξίδι στη διοργάνωση.

«Είναι το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ που παίξαμε, γιατί το διασκέδασαν και οι παίκτες, αλλά και οι οπαδοί», παραδέχτηκε ο Άιτο Γκαρθία Ρενέσες.

Η υπερπροσπάθειά τους, ακόμα και με τόσες απουσίες (Πέιτον Σίβα 12.2 πόντοι, Τάιλερ Κάβανο 8.7 πόντοι, Έρικσον), το πάθος και τελικά το μεγάλο διπλό στη 2η παράταση.

Όλα αυτά αποτυπώθηκαν στις δηλώσεις του Λάντρι Ννοκό στο Eurohoops. Ο ψηλός της Άλμπα Βερολίνου έκανε κορυφαία εμφάνιση με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ (1ασ., 1κλ.), ενώ αγωνιζόταν με πυρετό και είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά στο ταξίδι προς την Αθήνα:

«Έπαιξα με πυρετό, δεν νιώθω ακόμα καλά. Δεν ήθελα να μείνω πίσω, ήθελα να έρθω και να βοηθήσω τα παιδιά», είπε με βραχνιασμένη φωνή.

Όσο για τη δεύτερη νίκη της Άλμπα Βερολίνου στην EuroLeague που ήρθε στο ΟΑΚΑ: “Είναι πραγματικά μία μεγάλη νίκη για εμάς! Πιστέψαμε στην ομάδα, πιστέψαμε στους εαυτούς μας, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και ένα υπέροχο κοινό! Η ατμόσφαιρα δεν ήταν τόσο εύκολη για εμάς”.

Το παιχνίδι κρίθηκε στη 2η παράταση και ο σέντερ των Γερμανών στάθηκε στην υπερπροσπάθεια που έκαναν: “Ήταν τόσο δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα και τα τελευταία 20 λεπτά ήταν άθλος, είχε τόσο ρυθμό το παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίσαμε να παίζουμε, να είμαστε εκεί σε άμυνα και επίθεση και τα καταφέραμε. Κι αυτό λέει πολλά για την ομάδα μας”.

Την επόμενη βδομάδα έρχεται διπλή αγωνιστική και θα αντιμετωπίσετε ακόμα μία ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό στην έδρα σας. Πιστεύεις ότι μπορεί να έρθει ανάλογο αποτέλεσμα;

“Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, θα ήταν πολύ όμορφο αν τα καταφέρναμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε ακόμα μία σπουδαία ομάδα, στην EuroLeague πρέπει απλά να συνεχίζεις. Δεν έχεις χρόνο αν σκεφτείς μία νίκη ή ήττα. Απλά, βελτιώνεσαι και συνεχίζεις τον Μαραθώνιο”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter