Λάππας: Ανοίξτε τις τηλεφωνικές συνομιλίες Παπαγγελόπουλου, Ράικου και Τουλουπάκη (Video)

Λάππας: Ανοίξτε τις τηλεφωνικές συνομιλίες Παπαγγελόπουλου, Ράικου και Τουλουπάκη (Video)

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του τέως αν. υπουργού Δικαιοσύνης ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σπύρος Λάππας, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς τις καταγγελίες περί παρεμβάσεων του Δ. Παπαγγελόπουλου στο έργο της τέως αλλά και της νυν εισαγγελέα Διαφθοράς.

Αντικρούοντας την επιχειρηματολογία του εισηγητής της πλειοψηφίας Θ. Πλεύρη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η ΝΔ θέλει να κρύψει το «πάρτι» που πραγματοποιήθηκε επί ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στην Υγεία και για αυτό κινεί τη διαδικασία συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής εναντίον του Δ. Παπαγγελόπουλου.

Δείτε επίσης: LIVE η σύσταση Προανακριτικής εναντίον Παπαγγελόπουλου με πρόσχημα τη Novartis

Τόνισε πως για το Novartis – Gate κατέθεσαν τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες στην Ελλάδα και άλλες τρεις στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο FBI, ενώ υπενθύμισε ότι υπάρχουν πλείστα έγγραφα αρμόδιων υπηρεσιών και φορέων που στοιχειοθετούν το σκάνδαλο.

Ως προς τις αναφορές του Θ. Πλεύρη στις καταθέσεις της Ελ. Ράικου που η ΝΔ αξιολογεί ως πάρα πολύ σημαντικές, ο κ. Λάππας απάντησε ζητώντας το άνοιγμα του τηλεφωνικού λογαριασμού του Δ. Παπαγγελόπουλου για να χυθεί άπλετο φως στις καταγγελίες περί παρεμβάσεων του τέως αν. υπουργού Δικαιοσύνης στο έργο της τέως και της νυν προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς. «Δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα εσείς έχετε να κρύψετε» είπε, κερδίζοντας το χειροκρότημα από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter