Λάρισα: Έβαλαν βυθιζόμενους κάδους αλλά προτιμούν να αφήνουν τα σκουπίδια στην... επιφάνεια (Photos)

Οι βυθιζόμενοι κάδοι στη Λάρισα τοποθετήθηκαν με τη φιλοδοξία να κάνουν πιο καθαρή την εικόνα της πόλης. Ωστόσο φαίνεται πως …αγνοούνται στην συνείδηση αρκετών κατοίκων της πόλης, καθώς ή δεν έχουν αντιληφθεί τον λόγο ύπαρξής τους, ή  δεν εκτιμούν την χρησιμότητά τους.

Δυστυχώς αντί να πετάξουν τα σκουπίδια στους βυθιζόμενους κάδους που έχουν εγκατασταθεί προκειμένου να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη, τα τοποθετούν απ’ έξω από αυτούς, με αποτέλεσμα τα απορρίμματα να συσσωρεύονται χωρίς κανένα απολύτως λόγο και να αποτελούν επιπλέον κίνδυνο για την υγεία των κατοίκων.

Οι ίδιες οι εικόνες μαρτυρούν ότι οι αρμόδιες αρχές έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν ώστε να πείσουν τους κατοίκους για τη χρησιμότητα ενός τέτοιου έργου που επιπλέον κοστίζει στις τσέπες των δημοτών.

Πηγή www.onlarissa.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.