Λάρισα: Είχε μηνύσει τον βάναυσο σύζυγο η αστυνομικός που κακοποιήθηκε άγρια

Λάρισα: Είχε μηνύσει τον βάναυσο σύζυγο η αστυνομικός που κακοποιήθηκε άγρια

Για τον εφιάλτη που πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία συζύγου της μίλησε στην ΕΡΤ η αστυνομικός, μητέρα δύο μικρών παιδιών. Από τα χτυπήματα που δέχθηκε φέρει σοβαρά τραύματα σε νεφρούς, σπλήνα, πλευρά και στο πρόσωπό. «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς», είπε.

Η γυναίκα είχε ζητήσει να χωρίσουν και δεν έμεναν μαζί, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τον βάναυσο κακοποιητή που έχει συλληφθεί με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου» πρόσθεσε η γυναίκα.

Ο πρόεδρος του των αστυνομικών υπαλλήλων Γιώργος Καλλιακμάνης ανέφερε για το αποτρόπαιο περιστατικό ότι «αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, θα την είχε σκοτώσει, με κλωτσιές και με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι, την έσερνε από τα μαλλιά, την χτύπαγε στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στο νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει».

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, αστυνομικός στο επάγγελμα, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της τα ξημερώματα της Πέμπτης και την έσωσαν οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και ειδοποίησαν την αστυνομία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας με πολλαπλά τραύματα και χειρουργήθηκε.

Τα στοιχεία της Αστυνομίας δείχνουν κατακόρυφη αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας τα τελευταία χρόνια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter