Λάρισα: Εμπλέκεται γιατρός στην υπόθεση με το νεκρό έμβρυο

Λάρισα: Εμπλέκεται γιατρός στην υπόθεση με το νεκρό έμβρυο

Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το έμβρυο που βρέθηκε χθες από εργαζόμενους στη διαλογή απορριμμάτων ανακύκλωσης στις εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ στη Γυρτώνη της Λάρισας νεκρό μέσα σε σακούλα με τον ομφάλιο λώρο και τμήμα του πλακούντα.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, ο ιατροδικαστής που το εξέτασε κατέληξε στο ότι η κύηση της μητέρας διακόπηκε στον πέμπτο ή έκτο μήνα της κύησης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκτίμηση του ιατροδικαστή ότι η αποβολή του εμβρύου έγινε από εξειδικευμένο άτομο, γιατρό, διότι στον ομφάλιο λώρο βρέθηκε και τσιμπιδάκι που χρησιμοποιείται στην διαδικασία του τοκετού.

Για το περιστατικό η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται στην περιοχή της Ελασσόνας, για τον εντοπισμό του εξειδικευμένου ανθρώπου που έκανε την επέμβαση στη μητέρα, αλλά και την ίδια τη μητέρα.

Μία ακόμα ανατριχιαστική λεπτομέρεια της τραγικής αυτής ιστορίας είναι ότι το κύημα ήταν πεταμένο σε μπλε κάδο ανακύκλωσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter