Λάρισα-Γυναικοκτονία: Ισόβια κάθειρξη στον 54χρονο που δολοφόνησε τη σύζυγο του σε ταβέρνα

Λάρισα-Γυναικοκτονία: Ισόβια κάθειρξη στον 54χρονο που δολοφόνησε τη σύζυγο του σε ταβέρνα

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε σήμερα απ’ το ΜΟΔ Βόλου ο 55χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του, μέσα στην ταβέρνα του αδελφού της, στη Σωτηρίτσα Αγιάς του νομού Λάρισας τον Αύγουστο του 2021.

Το δικαστήριο έπειτα από μαραθώνια συνεδρίαση τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοχρησία, οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr στην απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως η σύζυγός του αδιαφορούσε για τον ίδιο και τα παιδιά τους. «Ήταν πονηρή και ό,τι ήθελε να κάνει, το έλεγε μέσω των παιδιών. Δεν προσέφερε στο σπίτι. Την ημέρα του εγκλήματος την άκουσα να μαλώνει με την μάνα της για την εξωσυζυγική σχέση της. Τη ρώτησα “τι είναι αυτά που ακούω, δεν ντρέπεσαι” και μου είπε “άι γα…ου και εσύ και τα παιδιά. Πήγα και πήρα το όπλο από το αυτοκίνητο και ξεκίνησα να ηχογραφώ όσα έγιναν. Με θύμωνε ο εγωισμός και ο παραλογισμός της. Εγώ δεν της χάλαγα χατίρι», φέρεται να είπε.

Ο δράστης υποστήριξε ακόμα ότι το θύμα είχε εραστή στη Σωτηρίτσα και την κάλυπτε ο αδελφός της, καθώς και ότι συμμετείχε σε ερωτικές πράξεις και με άλλα άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου απορρίπτοντας παράλληλα όλα τα ελαφρυντικά και τους ισχυρισμούς περί μειωμένου καταλογισμού και της πράξης εν βρασμώ ψυχικής ορμής. Η εισαγγελέας στην αγόρευση της τόνισε ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 54χρονος που δολοφόνησε της σύζυγό του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter