Λάρισα: Καθηγήτρια κατήγγειλε τον προϊστάμενό της για βιασμό

Λάρισα: Καθηγήτρια κατήγγειλε τον προϊστάμενό της για βιασμό

Μήνυση για βιασμό κατά του προϊσταμένου της, στο γραφείο του οποίου υπηρετεί στη Λάρισα, κατέθεσε μια καθηγήτρια, παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μέσα από ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία», όπου αναφέρεται ότι οι δυο τους είχαν μεταβεί σε παραλία της Λάρισας έπειτα από τη δουλειά και εκεί ο κατηγορούμενος την κακοποίησε.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Mega, τη Δευτέρα το φόρεμα της καθηγήτριας θα βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ταυτοποιηθούν ίχνη DNA με εκείνο του συναδέλφου της γυναίκας.

Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Θωμάς Παπαλιάγκας, δήλωσε ότι η καταγγέλλουσα, πριν από το περιστατικό, βρισκόταν έναν χρόνο στη συγκεκριμένη θέση, ενώ αρκετές φορές οι δυο τους μαζί με άλλους συναδέλφους είχαν βγει για φαγητό και είχαν κοινωνικές σχέσεις.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ η εκπαιδευτικός φέρεται να έχει καταγγείλει ότι άλλες 17 γυναίκες έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με εκείνη από τον συγκεκριμένο συνάδελφο.

«Πήγαν με το αυτοκίνητο και πριν κατεβούν επειδή δεν είχε πολύ κόσμο, ήταν μέσα Σεπτεμβρίου, έμειναν λίγο στο αυτοκίνητο ώσπου να πιουν ένα πρώτο ποτό», περιέγραψε ο κ. Παπαλιάγκας. Συνεχίζοντας τόνισε ότι η πλευρά του καταγγελλόμενου επιχειρεί μία «προσπάθεια αναστροφής και σπίλωσης» καθώς υποστηρίζει ότι υπήρξε μία συναινετική έξοδος. «Όταν βγαίνεις με κάποιον άλλο συναινετικά σημαίνει ότι μπορεί να σε στριμώξει;», διερωτήθηκε ο κ. Παπαλιάγκας.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Παπαλιάγκας ανέφερε ότι ο βιασμός έγινε απέναντι από ένα μπαρ, σε ένα χώρο πάρκινγκ, στην παραλία, μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως εξήγησε δεν υπάρχει ιατροδικαστική έρευνα καθώς «δεν χρειάζεται στις περιπτώσεις αυτές» γιατί «υπήρξε βιασμός με ισοδύναμη πράξη».

Σημειώνεται ότι μετά την επισημοποίηση της καταγγελίας, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έδωσε εντολή για την άμεση διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του εν λόγω στελέχους εκπαίδευσης

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter