Λάρισα: Σε σοβαρή κατάσταση η 43χρονη – «Ήταν λίγο πριν πεθάνει – της έκαναν ανάνηψη» (Video)

Λάρισα: Σε σοβαρή κατάσταση η 43χρονη – «Ήταν λίγο πριν πεθάνει – της έκαναν ανάνηψη» (Video)

Συγκλονίζει η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 43χρονης, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, στη Λάρισα. Η 43χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας καθώς φέρει τραύματα στο πρόσωπο και στην κοιλιακή χώρα, ενώ έχει υποστεί ρήξη νεφρού.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας δήλωσε πως η 43χρονη «είναι αγαπημένη μου φίλη εδώ και χρόνια, είναι από τα πιο γλυκά κορίτσια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας και δυστυχώς αυτή τη στιγμή δίνει τη μάχη της με αξιοπρέπεια σε ένα θάλαμο νοσοκομείου».

«Τέτοια κακοποιητική συμπεριφορά δεν μας είχε γίνει γνωστή. Ίσως να υπήρχε ένταση στην οικογένεια, αλλά επ’ ουδενί δεν γνωρίζαμε κάτι τέτοιο», είπε ερωτηθείς για το αν γνώριζε τι συνέβαινε στο σπίτι της οικογένειας. «Αν το γνωρίζαμε θα κάναμε τα πάντα. Δεν το γνωρίζω αν έχει συλληφθεί ξανά για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Ήταν πάντα μια χαμογελαστή κοπέλα, την τελευταία εβδομάδα είχε πάρει και την προαγωγή της… Τον γνώριζα τον σύζυγό της και λυπάμαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είχε καταλάβει ένα μέρος της κοινωνικής μου ζωής. Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω».

«Η συνάδελφος έφτασε στις πρώτες βοήθειες από σταθμό του ΕΚΑΒ με μεγάλη πίεση, 5. Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να την σώσουν. Δίνει την μάχη της, είναι ένα σακατεμένο κορμί. Δεν είμαι σε θέση να πω αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όταν είσαι από την κορυφή ως τα νύχια κακοποιημένος, αυτό εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους».

Επιβεβαίωσε στη συνέχεια πως τα δύο παιδιά της οικογένειας ήταν εκτός σπιτιού την ώρα του ξυλοδαρμού και τώρα έχουν την στήριξη ψυχολόγου. «Είναι το πιο δυνατό περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει. Ειλικρινά, ούτε σε καβγάδες του δρόμου δεν έχω δει τόσο δυνατό επεισόδιο ξυλοδαρμού. Πουθενά δεν έχω δει τέτοιο περιστατικό ξυλοδαρμού», είπε ο κ. Νταβούρας.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Όπως μετέδωσε το onlarissa.gr, η 43χρονη αστυνομικός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με χτυπήματα στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα ενώ το απόγευμα της Πέμπτης (3/8) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Όπως έγινε γνωστό, από τον άγριο ξυλοδαρμό υπέστη και ρήξη νεφρού.

Εκτός της νοσηλείας, δέχεται και ψυχολογική υποστήριξη τόσο η ίδια όσο και τα ανήλικα παιδιά της.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/8) στο σπίτι του ζευγαριού. Όλα ξεκίνησαν όταν η 43χρονη Αστυνομικός ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν. Τότε ο 52χρονος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης άρχισε να τη χτυπά με μανία.

Γείτονες που άκουσαν τον άγριο καβγά ειδοποίησαν τις Αρχές και ο δράστης συνελήφθη.

Ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (7/8). Αν και αρχικά είχαν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, εξετάζοντας το ιστορικό της υπόθεσης οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζευγάρι είχε συχνά προστριβές και λέγεται ότι γι’ αυτό τον λόγο είχαν χωρίσει στο παρελθόν, αλλά μετέπειτα αποφάσισαν από κοινού να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους. Όπως αναφέρεται, στο παρελθόν ο 52χρονος φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει ξανά τη σύζυγό του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter