Λάρισα: Τι έδειξε η νεκροψία του εμβρύου – Εμπλέκεται και γιατρός

Λάρισα: Τι έδειξε η νεκροψία του εμβρύου – Εμπλέκεται και γιατρός

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροψία- νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης και τα στοιχεία που προέκυψαν είναι αρκετά σημαντικά για τις αρχές οι οποίες και συνεχίζουν τις έρευνες.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το έμβρυο ήταν 24 εκατοστών και περίπου 250 γραμμαρίων. Έτσι κατά προσέγγιση ήταν έμβρυο 5 μηνών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το έμβρυο ήταν νεκρό μέσα στην μήτρα της γυναίκας. Οι κακώσεις που έφερε ήταν μεταθανάτιες κατά την φάση εξόδου. Η επέμβαση σύμφωνα με τα στοιχεία έγινε από άνθρωπο γνώστη της ιατρικής τέχνης. Γι’ αυτό υπάρχουν ευρήματα που το πιστοποιούν άλλωστε.

Το ερώτημα

Με βάση την εικόνα που υπάρχει πλέον τo ερώτημα είναι πού έγινε η επέμβαση και αν βέβαια μιλάμε για μια νόμιμη διαδικασία.

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι αρχές εκτιμούν ότι η πράξη αφαίρεσης του εμβρύου πρέπει να έγινε σε οργανωμένο χώρο που είχε ότι χρειαζόταν

Τι θα δείξουν οι εργαστηριακές εξετάσεις;

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή «το κύημα ήταν νεκρό στην μήτρα». Οι ιστολογικές εξετάσεις λοιπόν θα δείξουν κάτι πολύ σημαντικό. Θα αποκαλύψουν αν το παιδί ήταν νεκρό από φυσικά αίτια ή αν θανατώθηκε με στόχο την έξοδό του.

Τι λέει ο υπάλληλος που το βρήκε:

Ο υπεύθυνος της μονάδας Παναγιώτης Παναγιώτου μίλησε για την στιγμή που σοκαρισμένοι οι υπάλληλοι της ανακύκλωσης εντόπισαν το έμβρυο.

«Την ώρα που κάναν τα παιδιά διαλογή τα ανακυκλώσιμα υλικά, η σακούλα πέρασε από δύο τρία άτομα και το έμβρυο δεν το είδαν. Οι πρώτοι υπάλληλοι στην διαδικασία ανοίγουν τις σακούλες. Στην μέση της ταινίας φανερώθηκε το έμβρυο νεκρό μπροστά στους υπαλλήλους. Πάθανε σοκ οι γυναίκες υπάλληλοι που το βρήκαν. Με φώναξαν και είδα και εγώ νεκρό το έμβρυο πάνω στην ταινία. Αμέσως καλέσαμε τον φορέα», περιγράφει ο κ. Παναγιώτου.

Πηγή: onlarissa.gr

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

28/11/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter