ΛΑΡΚΟ: 24ωρη απεργία-απάντηση στo ξεπούλημα και τις απολύσεις (Photos/Video)

ΛΑΡΚΟ: 24ωρη απεργία-απάντηση στo ξεπούλημα και τις απολύσεις (Photos/Video)

Με 24ωρη απεργία και συγκέντρωση έξω από το εργοστάσιο της Λάρυμνας απαντούν τα Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ ενάντια στα σχέδια που διαλύουν τη ΛΑΡΚΟ και την περιοχή.

Με τον απεργιακό τους αγώνα δίνουν μία ακόμα απάντηση στο διαλυτικό σχέδιο της κυβέρνησης, που τεμαχίζει τη ΛΑΡΚΟ και δίνει βορά στα δόντια μονοπωλιακών ομίλων τα φιλέτα της, πετώντας στο δρόμο 1.200 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, διαλύοντας τις τοπικές κοινωνίες.

Απορρίπτουν το «πακέτο-δόλωμα» που τάζει η κυβέρνηση για να τους ξεγελάσει και να περάσουν αδιαμαρτύρητα οι απολύσεις. Απαντούν μαχητικά στις συκοφαντίες και τον πόλεμο που δέχονται από τα διάφορα «παπαγαλάκια» και την κυβέρνηση. Συνεχίζουν τον δίκαιο αγώνα για τη διασφάλιση της εργασίας τους, τη συνέχιση της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, το σταμάτημα της εκποίησής της.

«Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ», το μήνυμα που στέλνουν και απαιτούν να μη σταματήσει η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ ούτε για ένα λεπτό της ώρας. Να εξασφαλιστεί η ενιαία παραγωγική διαδικασία εργοστασίου και μεταλλείων, να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας.

Στην απεργιακή συγκέντρωση στη Λάρυμνα, παρευρίσκεται πολυμελής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

«Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αντίθεση μας στα σχέδια διάλυσης της ΛΑΡΚΟ, διάλυσης ολόκληρης της περιοχής. Είμαστε σήμερα εδώ για να ενώσουμε τη φωνή μας, για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, στις οικογένειές τους, στους κατοίκους της περιοχής, που θα πληρώσουν βαρύ τίμημα εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής και των επιλογών και της σημερινής κυβέρνησης κι όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Δεν τα παρατάμε, προχωράμε, συνεχίζουμε. »

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter