Λάσπη από το συγκρότημα Μαρινάκη στον Κουφοντίνα

Λάσπη από το συγκρότημα Μαρινάκη στον Κουφοντίνα

Σε μία προσπάθεια αποδόμησης του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα επιδόθηκε πετάγοντας λάσπη το in.gr του ομίλου Μαρινάκη.

Με ένα άρθρο με τίτλο «Κουφοντίνας: Έκανε απεργίας πείνας το 2015 για να μην μεταχθεί στον Κορυδαλλό: Εκεί είναι διεφθαρμένοι πολιτικοί, αστυνομικοί, δικαστικοί», ο όμιλος Μαρινάκη προσπαθεί να παραπλανήσει τους αναγνώστες και να παρουσιάσει τον Δ. Κουφοντίνα ως «επαγγελματία εκβιαστή του συστήματος» μέσω απεργιών πείνας.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Δ. Κουφοντίνας το 2015 έκανε απεργία πείνας για να μην πάει στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού από το Κατάστημα της Αυλώνας που είχε μεταφερθεί πέντε ημέρες πριν.

Αυτό είναι θα έλεγε κανείς ότι είναι η μισή αλήθεια. Ή το ένα τέταρτο.

Ο κρατούμενος προχώρησε όντως σε απεργία πείνας όχι όμως για να μην μεταφερθεί στον Κορυδαλλό αλλά για να μην μεταφερθεί στην VIP πτέρυγά του, στην οποία κρατούνταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αστυνομικοί, δικαστικοί και γενικώς κρατούμενοι που έχουν καταδικαστεί για τα λεγόμενα εγκλήματα το «λευκού κολάρου». 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο κρατούμενος είχε δηλώσει ότι εκεί που του ανακοίνωσαν ότι θα τον μεταφέρουν «βρίσκονται διεφθαρμένοι πολιτικοί, αστυνομικοί, δικαστικοί κ.ά. με τους οποίους είναι αδύνατο φυσικά να συνυπάρξω. Η τοποθέτησή μου εκεί θεωρώ ότι είναι εξευτελιστική συμπεριφορά. Ως απάντηση σε όλη αυτή την αντιμετώπιση εξόντωσης, αρνήθηκα να μπω στο κελί, άρχισα απεργία πείνας και διέκοψα κάθε φαρμακευτική αγωγή. Υπενθύμισα και πάλι στο υπουργείο ότι “υπάρχει ένα όριο πέρα από το οποίο η προσωπική αξιοπρέπεια δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά με όρους υγείας ή της ίδιας της ζωής“».

Η απεργία του Δ., Κουφοντίνα τότε κράτησε μόνο μια μέρα, καθώς τον μετήγαγαν στον Κορυδαλλό όχι όμως στην προνομιακή VIP πτέρυγα αλλά στα υπόγεια που ήταν τόσα χρόνια, στα οποία και πήγε χωρίς να διαμαρτυρηθεί.

Συνεπώς, το 2015 ο Δ. Κουφοντίνας δεν διαμαρτυρήθηκε προκειμένου να μεταφερθεί σε κάποιο κατάστημα με ευνοϊκότερες συνθήκες. Ίσα ίσα μέσω της διαμαρτυρίας του αρνήθηκε την όποια ιδιαίτερη μεταχείριση θα μπορούσε να έχει στην εν λόγω πτέρυγα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter