Λατινοπούλου: Έφαγαν τον Δημητριάδη… επειδή ήταν πατριωτική φωνή

Λατινοπούλου: Έφαγαν τον Δημητριάδη… επειδή ήταν πατριωτική φωνή

«Ως τον στενότερο και ικανότερο συνεργάτη του πρωθυπουργού αλλά και τη μοναδική πατριωτική φωνή εντός του Μεγάρου Μαξίμου», περιγράφει μιλώντας στο iefimerida τον Γρηγόρη Δημητριάδη η Αφροδίτη Λατινοπούλου, εγείροντας ερωτήματα τόσο σχετικά με τους ισχυρούς ακόμη δεσμούς που εξακολουθεί να διατηρεί ένα κομμάτι της ακροδεξιάς με τη Νέα Δημοκρατία αλλά και με την εικόνα που έχουν πολλά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος σχετικά με τον πατριωτισμό της κυβέρνησης.

Μάλιστα, με το γνωστό της ύφος η κ. Λατινοπούλου καταφεύγει στο συμπέρασμα πως ήταν αυτός ο πραγματικός λόγος της αποπομπής του και όχι η εμπλοκή του στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Ως προς την εύλογη απορία αν οι υπόλοιποι συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι μη πατριώτες η ακροδεξιά πολιτευτής δεν έδωσε κάποια διευκρίνηση, επισήμανε ωστόσο σκωπτικά πως «οξύμωρο όμως είναι να παραιτούνται δύο υφιστάμενοι και όχι ο ίδιος ο πολιτικός τους προϊστάμενος, που σε αυτήν την περίπτωση είναι ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.

Τα παραπάνω τελικά μας κάνουν να αναρωτιόμαστε δύο πράγματα: Ποιός τελικά είναι ο ποιό πατριώτης στο Μέγαρο Μαξίμου; Και δεύτερον. Γιατί όλα αυτά έπρεπε να ειπωθούν στο φιλοκυβερνητικό iefimerida; Σημαίνει αυτό κάτι από μόνο του;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter