Λαυρεωτική: Συνελήφθη ο «βιαστής παιδιών με το λευκό βαν» – Τι καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής (Video)

Λαυρεωτική: Συνελήφθη ο «βιαστής παιδιών με το λευκό βαν» – Τι καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής (Video)
Πηγή: Mega

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε ο δήμος Λαυρεωτικής με την επανεμφάνιση του βιαστή παιδιών με το λευκό βαν που αποφυλακίστηκε στα 6 χρόνια ενώ είχε καταδικαστεί σε 26 έτη κάθειρξης. Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη την Πέμπτη.

Υπογραμμίζεται πως είχε καταδικαστεί το 2015 σε 26 χρόνια κάθειρξης γιατί είχε παρασύρει παιδιά στο αυτοκίνητό του αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους το 2021, μετά από έξι χρόνια. Συγκεκριμένα, είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό δύο παιδιών και μία απόπειρα λίγο πριν την σύλληψη του.

Εδώ και περίπου έναν μήνα κυκλοφορουσε στον δήμο της Λαυρεωτικής, καθώς διαμένει και εργάζεται εκεί.

Τι λένε οι κάτοικοι

Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής θορυβήθηκαν από τα λεγόμενά του τις τελευταίες ημέρες. Ένας εξ αυτών, ο κ. Δημήτρης, μίλησε στο Mega και είπε:

«Έτυχε να γνωρίσω τον κύριο αυτόν σε καφενείο της περιοχής και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και οι συχνές αναφορές στην Ταϊλάνδη. Αυτό μας ώθησε με τους γνωστούς που βρισκόμασταν στην παρέα να ψάξουμε το όνομά του στο διαδίκτυο».

«Αυτό που βρήκαμε ήταν σοκαριστικό… Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο παιδεραστής με το άσπρο βαν που είχε καταδικαστεί το 2016 σε 25 φυλάκιση και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, ζει και εργάζεται στην περιοχή μας», πρόσθεσε.

«Πως προστατεύουμε εμείς την κοινωνία μας; Η διαστροφή του έχει σωφρονιστεί;», αναρωτήθηκε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter